MIN FØRSTE NAT MED MIN KUGLEDYNE ♥

 

Hvad er en kugledyne?

 

Den stimulerer sanserne, og skaber dermed en øget kropsbevidsthed. Den er fyldt med specialfremstillede plastikkugler.  De mange kugler stimulerer både berøringssansen og muskel- og ledsansen, fordi vægten af de løstliggende kugler på en behagelig måde giver punktvise tryk på kroppen. Bevæger man sig under dynen, f.eks. vender sig i sengen, triller kuglerne lidt, og man får et nyt tryk og dermed ny respons tilbage til hjernen. Denne øgede fornemmelse af kroppen og kroppens grænser giver tryghed, og Protac kugledynen virker derfor beroligende. Og det virker! Jeg kan næsten aldrig sove om natten dér jeg har ADHD og det hjælper så meget! Kan købes HER. xx

 

foto 1 (1)foto 2

 

 • Svar
  Funda
  den

  Ej hvor lyder den dejlig

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak mussen! Var det info nok? <3

   • Svar
    Funda
    den

    Jep! ❤

 • Svar
  Funda
  den

  Ej hvor lyder den dejlig

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak mussen! Var det info nok? <3

   • Svar
    Funda
    den

    Jep! ❤

 • Svar
  Christine
  den

  Hej Hamsa,

  Skønt at høre at du er glad for dynen!
  Jeg kender faktisk direktøren for Protac, som har opfundet den! 🙂

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak søde! Ja, jeg er så glad for den! Du må hilse ham! Han er konge den mand!
   Knus <3

 • Svar
  Christine
  den

  Hej Hamsa,

  Skønt at høre at du er glad for dynen!
  Jeg kender faktisk direktøren for Protac, som har opfundet den! 🙂

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak søde! Ja, jeg er så glad for den! Du må hilse ham! Han er konge den mand!
   Knus <3

 • Svar
  Caroline
  den

  Er det store eller små kugler? Jeg har en med små og det gør et eller andet ved mig! Jeg har ikk ADHD men har MEGET svært ved at falde i søvn da jeg plejer at få smerter… Men den hjælper mig med begge dele!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde Caroline 😀
   Jeg har med store kugler.. Så den er tung! (10 kio)
   Men nu har jeg sovet i den i 2 dage og det hjælper!! <3
   knus

 • Svar
  Caroline
  den

  Er det store eller små kugler? Jeg har en med små og det gør et eller andet ved mig! Jeg har ikk ADHD men har MEGET svært ved at falde i søvn da jeg plejer at få smerter… Men den hjælper mig med begge dele!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde Caroline 😀
   Jeg har med store kugler.. Så den er tung! (10 kio)
   Men nu har jeg sovet i den i 2 dage og det hjælper!! <3
   knus

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.