MIN NYE JAKKE FRA: JOFAMA FASHION! (TYLER)

Image-1 (5)

(Jakken er fra: Jofama Fashion, og mine bukser er fra: StylePit trøjen er fra: H&MTørklæde: AMUST)

Hvad synes i om min nye jakke..? Jeg er helt crazy in’ love med den! Jeg elsker simpelthen bare Jofama Fashion! Det er min jakke nr. to derfra (i kan se den anden jakke lige her) Min bedsteveninde Malene Sandgaard er også ret stor fan af Jofama, og for noget tid siden postede hun også sin jakke inde på hendes instagram-profil. Jeg har næsten kun sorte jakker, og vil prøve noget nyt nu. Jeg valgte denne: “TYLER” i farven (BROWN) Jakken er, så lækker! Jofama Fashion har både jakker til mænd, og kvinder ( MÆND HER & KVINDER HER)

Image-1 (4)

I samarbejde med: Jofama Fashion.

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.