MIN NYE TASKE ER JUSTFAB..!

IMG_2256

(Min nye tasker hedder ” VANCE” i sort, og kan fås i 3 forskellig farver hos JUSTFAB..)

Hej bloggen! Jeg har i lang tid nu kiggede efter en skuldetaske, som jeg bare kunne ha’ med mig rundt omkring, og som ikke var alt for stor. Her for lidt tid siden faldt jeg over denne hjemmeside, som hedder “JustFab” Jeg vist overhovedet ikke, at vi havde den hjemmeside herhjemme i Danmark! Inde på instagram har jeg godt set, at JustFab er hit i udlandet, og jeg blev så glad der jeg så, at vi også havde en herhjemme nu! Nu har jeg selv en enkelt taske derfra, og skal ha’ mange flere.. Seriøst piger – hvis i tjekker hjemmesiden, så smelter jeres taske-hjerter helt! Priserne er ikke højere end 349 kroner, og lige nu ved jeg at de kører 20 % (i kan også tilmelde jer på JustFab credit lige HER) Der nemlig tit nyheder, rabatter osv! Jeg føler mig virkelig JUST FAB med min nye taske, og jeg kommer til, at lave oufits billeder med tasken, så i kan se mig med på den.. Jeg blev bare simpelthen nød til, at vise jer den NU! Udover deres tasker, så kan der handles sko, og bukser desværre ikke til os drenge øv øv.. Men i piger har massere, af muligheder inde på hjemmesiden! Har i shoppe hos JustFab før..?

IMG_2255IMG_2258IMG_2259IMG_2257IMG_2260

                   (Sponsoreret indlæg i samarbejde med JustFab.dk)

 • Svar
  Michaela
  den

  De har så lækre ting! Det jeg synes er lidt ærgerligt, er at hvis man får gjort sig til VIP medlem, trækker de 349-, om måneden, hvis man ikke trykker “spring denne måned over” – så skal man ringe ind og melde sig ud. Og når man så ringer, er de ualmindelige nysgerrige på hvorfor man melder sig ud (de er jo også forretningsmænd, og vil helst have vi forbliver deres VIP medlem, i know).. Men rigtig lækre ting, man skal bare lige være OBS på det andet 😉
  Også en læks taske! (Meeeen det skal jo også passe til dig

  • hamsayassin
   Svar
   hamsayassin
   den

   Hej smukke! 😀
   Tusind tak for det! Det vist jeg ikke, og mon ikke, at der står det når man tilmelder sig? 😀
   Du sød <3

   • Svar
    Michaela
    den

    Jo, det står der – jeg læste det heldigvis 😀
    Bare lige så folk vidste det, hvis de så min kommentar 😛
    – du er smuk! Så smuk!

    • hamsayassin
     Svar
     hamsayassin
     den

     Hvor er du sød <3 Tak for det! Det varmer <3

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  den

  Hvor er den fed og perfekt i størrelsen 🙂

  / Liselotte

  • hamsayassin
   Svar
   hamsayassin
   den

   Tusind tak smukke! 😀 Elsker jeres blog!!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.