MIT LIV ÆNDRE SIG HELE TIDEN!

Hm.. Jeg ligge lige nu på mit sofa, solen skinner og musikken kører i baggrunden.. Jeg har ikke haft, så meget tid til mig selv her på det sidste! Jeg, kan virkelig godt mærke at der konstant sker noget.. Jeg, er typen, der tit tænker over mit liv og det har jeg bare ikke haft tid til her på det sidste.. Så nu kommer alle mine tanker frem, jeg skriver faktisk dette indlæg på min iPhone under ” note” Jeg faktisk glad, jeg er stolt af at være mig og alt dét modgang jeg har haft og får har jeg alligevel aldrig givet op! Jeg, synes selv at jeg er en fighter son aldrig giver op på mine drømme.. Jeg har, kæmpe mig frem til dér hvor jeg er henne den dag idag, årh nu må ikke tro at jeg har ondt af mig selv eller at i skal ha’ ondt af MIG! Haha.. Men jeg er, som sagt altid ærlig omkring mine følelser og tanker. Jeg har det sådan at jeg er kold over hvad folk siger eller syntes om mig – hvis de kan li’ mig, er jeg som sagt cool overfor dem og hvis de ikke kan li’ mig, må de meget gerne holde det for sig selv. Jeg skrive aldrig eller råber højt mere af, hvis jeg skal noget stort længere.. Jeg ved at dér sidder en masse taber derude som bare har ondt i røven over alt.. Desværre er det sådan, jeg hader at nogen skal hade mine lykke og alt det jeg opnår.. Selvom, jeg tit bare siger fuck nu dem – kan jeg også hade det!! For jeg hader, når nogen ikke er glad på hinandens vegne! Lige meget, hvad det er eller hvem du er – brude vi alle og være lykkelig på andres vegne.. Desværre er det ikke sådan her i lille Danmark! Jeg, ved faktisk ikke hvorfor jeg, lige nu tænker over der her – men det kom bare frem og jeg vil skrive det ned! Når jeg føler, at noget er træls eller jeg bare er træt af nogle ting – skriver jeg det altid ned på mit note.. Jeg vil til at smutte igen, jeg håber virkelig at i kan være glade på hinandens vegne og altid glæde over andres lykke.. Misundelse er nemlig en grim ting! Love H. Ønsker jer, en dejlig aften!

foto 2 (17)

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Så meget rigtig, misundelse er en grim ting<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Præcis smukke! Så kunne du kommenter igen! wuhu!

   • Svar
    Tina Jensen
    den

    Jaaa endelig ville den<3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     yes,yes ! 😀 Tillykke! eller hvad man siger? 😉 <3

     • Tina Jensen
      den

      Thihi tak:)<3

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Så meget rigtig, misundelse er en grim ting<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Præcis smukke! Så kunne du kommenter igen! wuhu!

   • Svar
    Tina Jensen
    den

    Jaaa endelig ville den<3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     yes,yes ! 😀 Tillykke! eller hvad man siger? 😉 <3

     • Tina Jensen
      den

      Thihi tak:)<3

 • Svar
  Emma Sørensen
  den

  Altså jeg har kun en ting og sige! Du er en ener❤️ Altid glad på dine vegne!

 • Svar
  Emma Sørensen
  den

  Altså jeg har kun en ting og sige! Du er en ener❤️ Altid glad på dine vegne!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.