MODE BLOG PRISEN 2015 – STEM PÅ MIG…!

DET VILLE BETYDE SÅ MEGET FOR MIG..! I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER, OG  TUSIND TAK PÅ FORHÅND..!

IMG_5182

 • Svar
  Emilie
  den

  Han fortjener det fordi han så god mod alle

 • Svar
  Emilie
  den

  Han fortjener det fordi han så god mod alle

 • Svar
  XXX
  den

  Hej Hamas min mor tror ikke at make up online virker alså at man skal betale gebyre på det man køber da jeg gerne vil købe en tandplegnings pen som er på tilbud lige nu til 9 kr kan jeg købe den med sikkerhed at den kommer og at jeg ikke skal betale gebyre og told og alt det er fis ☺️
  Håber du kan hjælpe mig da jeg her set i en af dine vidioer af du har handlet der inde undskyld hvis det ikke giver mening men håber du kan hjælpe mig ❤️
  Hilsen XXX❤️❤️

  • Svar
   XXX
   den

   Undskyld der skulle stå Hamsa
   Hilsen XXX❤️☺️

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    hej søde 🙂 Makeup-online sælger ikke lige det der? Tror du tager fejl med et andet hjemmeside? Knus

 • Svar
  XXX
  den

  Hej Hamas min mor tror ikke at make up online virker alså at man skal betale gebyre på det man køber da jeg gerne vil købe en tandplegnings pen som er på tilbud lige nu til 9 kr kan jeg købe den med sikkerhed at den kommer og at jeg ikke skal betale gebyre og told og alt det er fis ☺️
  Håber du kan hjælpe mig da jeg her set i en af dine vidioer af du har handlet der inde undskyld hvis det ikke giver mening men håber du kan hjælpe mig ❤️
  Hilsen XXX❤️❤️

  • Svar
   XXX
   den

   Undskyld der skulle stå Hamsa
   Hilsen XXX❤️☺️

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    hej søde 🙂 Makeup-online sælger ikke lige det der? Tror du tager fejl med et andet hjemmeside? Knus

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  den

  DU FORTJERNER DET SÅ MEGET SKATTER! Du er nået så langt og bruger så meget tid og kræfter på det du elsker.. HÅBER DU VINDER. Du SKAL vinde. Wuhu <3 <3

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  den

  DU FORTJERNER DET SÅ MEGET SKATTER! Du er nået så langt og bruger så meget tid og kræfter på det du elsker.. HÅBER DU VINDER. Du SKAL vinde. Wuhu <3 <3

 • Svar
  Kirstine kjær
  den

  Ja du har bare at vinde det fortjener du søde. Spændt på din Mac giveaway vinder håber det bliver = kirstine0801 ❤️Det er bare verdens bedste giveaway Premier som bliver afholdt af verdens sødeste og smukkeste person nemlig dig søde Hamsa

  • Svar
   Kirstine kjær
   den

   Så er der lige stemt

 • Svar
  Kirstine kjær
  den

  Ja du har bare at vinde det fortjener du søde. Spændt på din Mac giveaway vinder håber det bliver = kirstine0801 ❤️Det er bare verdens bedste giveaway Premier som bliver afholdt af verdens sødeste og smukkeste person nemlig dig søde Hamsa

  • Svar
   Kirstine kjær
   den

   Så er der lige stemt

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.