MY EYEBROWS AND NEW IN’ FROM / MAKEUP-ONLINE.DK

Hey Honeys ♥

Foresprøgelse: Mange af jer har spurgt ind til mine øjnebryn og hvordan de sidder som de nu gør. Jeg går ikke med makeup på den plan som andre gør, jeg fixer mine bryn og læber indenfor makeup verden. Jeg har heldigvis fra naturens gang flotte bryn, jeg gi’r dem bare et ekstra farve og sætter formen bedre i styr. Jeg har fået nyt til dét fra Makeup-online.dk og girls!! Tjek det ud! Alt deres makeup er så billigt! Jeg er ihvertfald overrasket over det.

foto 1 (13) 

Kan købes i hos: Makeup-online.dk / Makeup-online.dk / Facebook

foto 3 (6)

foto 4 (4)

foto 5 (3)

1) Tegner den stille og rolig op med min egen form ( sort) 2) Også bruger jeg en  “BH COSMETICS ANGLED DEFINER BRUSH “/ BH COSMETICS Til at rette den op. 3) Til sidst bruger jeg en  “SIGMA E70 MEDIUM ANGLED SHADING” / SIGMA E70 / En  brynben – Så dét sidder lige og perfekt.

XO XO.

foto 1 (14)

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.