NÅR JEG TÆNKER IGENNEM MIT LIV….? ( MY SECRET )

Jeg sidder lige nu på mit sofa og det er lørdag aften.. Klokken er 20:40 og jeg lytter til musik og end masser tanker dukker op og jeg tænker igennem mange ting i mit liv. Kender i ikke til det? Jeg kan nogle gange godt tænke igennem i mange timer.. Ikke om andre, men om mig selv! I ved at jeg er hudløst ærlig, jeg siger hvad der falder mig i – jeg har fortalt jer nogen af mine største hemmeligheder herinde og jeg skjuler på ingen måder omkring hvem jeg er.. Nogen synes måske at jeg er for ærlig og om jeg ikke fortyder nogen af de ting jeg fortælle omkring mig.. Jeg må ærligt sige at det gøre jeg ikke, jeg fortyder ikke at jeg vælger og  være ærlig.. Men nok om det! Jeg skrev os om ensomhed på et tidspunkt, kan i huske det? Jeg har sagt at jeg godt kan føle mig ensom nogle gange! For det kan jeg virkelig! Jeg føler mig mest ensom, når jeg føler mig presset.. Jeg er jo kun 21 år gammel og  har ikke prøvet alt det dér som skal prøves i livet.. Men jeg har dog prøvet meget! Jeg er en fyr som kæmper for mine drømme og mål og det ved i! Jeg bliver tit undervunderet af mange forskelig mennesker – hvilket jeg efterhånden er  blevet god til at bare lægge det bag mig, men jeg har ikke altid syntes at det var lige fedt og nemt.. Jeg har haft facaden på i mange år og når jeg tænker tilbage på mange tidspunkter i mit liv.. Tænker jeg ” hvordan kunne du kom igennem det? ” Og det tænker faktisk tit over.. Hvordan jeg kom igennem mine aller mest sorte huller i livet? Jeg kan ha’ meget svært ved at kom videre faktisk, det gøre noget ved mig og jeg kan blive så ked af det. I mange år har jeg slet ikke kunne græde eller føle noget for nogen som helst, og det faktisk skræmmende at tænke tilbage på.. Man gør’ en masse dumme ting af et eller flere grunde og det siger ikke bare fordi at det skal lyde som et ” undskyldning” men når jeg lægger mange ting sammen omkring mit liv, kan jeg faktisk se hvorfor jeg tit har eller handler som jeg gøre..  Jeg er ikke bedre end nogen andre, jeg er ikke er perfekt.. Men jeg er mig og jeg er stolt af  hvad jeg har nået i mit liv, jeg er stolt af at kunne klare de mest trælse perioder og at jeg altid har holdt hovedet oppe.. Og lige meget hvad – har jeg aldrig givet op.. GLEM ALDRIG DET.

foto 3 (23)

 • Svar
  kwthar
  den

  Du har kæmpet og kæmpet skat. Så fucking flot gjort af dig.
  – Er så stolt af dig skat. Elsker dig! <3 <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hvor er du dejlig! Tak min skat 🙂

 • Svar
  kwthar
  den

  Du har kæmpet og kæmpet skat. Så fucking flot gjort af dig.
  – Er så stolt af dig skat. Elsker dig! <3 <3

 • Svar
  kwthar
  den

  Du har kæmpet og kæmpet skat. Så fucking flot gjort af dig.
  – Er så stolt af dig skat. Elsker dig! <3 <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hvor er du dejlig! Tak min skat 🙂

   • Svar
    kwthar
    den

    Alt for dig, skat <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     back yeah <3

 • Svar
  Awii
  den

  Det skal nok gå.. Håber det bedste for dig.

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   <3

 • Svar
  Awii
  den

  Det skal nok gå.. Håber det bedste for dig.

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   <3

 • Svar
  Birna Lambaa
  den

  Alle har deres kampe, omend meget forskellige, og jeg tager virkelig hatten af for dig, modige og fantastiske Hamsa!
  Du har fortjent al ros i verden, og jeg kan ikke rigtig finde de rigtige ord, men du skal vide, at du er en kæmpe inspiration og et godt forbillede, fordi selv om vi ikke alle har de samme kampe, så kan vi virkelig lære af hinanden – og Hamsa, der er rigtig meget at lære af dig!
  Kærlighed og tanker til dig ❤️

 • Svar
  Birna Lambaa
  den

  Alle har deres kampe, omend meget forskellige, og jeg tager virkelig hatten af for dig, modige og fantastiske Hamsa!
  Du har fortjent al ros i verden, og jeg kan ikke rigtig finde de rigtige ord, men du skal vide, at du er en kæmpe inspiration og et godt forbillede, fordi selv om vi ikke alle har de samme kampe, så kan vi virkelig lære af hinanden – og Hamsa, der er rigtig meget at lære af dig!
  Kærlighed og tanker til dig ❤️

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hvor er du dejlig! Tak for det min smukke <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.