NEW IN’ AND GIVEAWAY FROM // APBEAUTY.DK

Hey Girls!

Giveaway/Makeup: Som jeg skrev på min Instagram / hamsayassindk –  at jeg vil prøve noget nyt indenfor mine ” giveaways” 80 % af mine læsere er piger. Som jeg er bestemt glad for det er! Og dérfor er hoppet på den boldbane. Jeg har modtaget en lækker Mud Mask / Dead Sea body scrub til mig selv fra: Apbeauty.dk – Glæder mig så meget til at prøve dem af! ( De kan købes på deres shop) Jeg fik så makeup med til jer! Yay! Jeg har en blush pudder som indholder: Mica, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide, Yellow Iron Oxide + 3: Mineral øjenskygger som indholder: Mica, Titanium Dioxide, may contain carmine. Det eneste i skal er ( som jeg skriver på instagram: post det billed jeg poster tag / @apbeautydk + @hamsayassindk / #hamsayassindk / og i skal skrive ” done ” under dette indlæg her. Jeg glæder mig til at se hvor mange af jer som deltager – så kan vi gør’ det igen. Nu vil jeg prøve mine nye sager og skrive om dét senere. BTW: Finder vinderne d. 9 feb ( samme dag som en af jer også kan vinde en iboom – cover som også kører pt. 

foto 2 (12)

foto 4 (4)

My new in.

foto (4)

HELD OG LYKKE DIAMONDS! XO

 • Svar
  NEW IN’ AND GIVEAWAY FROM // APBEAUTY.DK · Selected Bloggers
  den

  […] Giveaway/Makeup: Som jeg skrev på min Instagram / hamsayassindk – at jeg vil prøve noget nyt indenfor mine ” giveaways” 80 % af mine læsere er piger. Som jeg er bestemt glad for det er! Og dérfor er hoppet på den boldbane. Jeg har modtaget en lækker Mud Mask / Dead Sea body scrub til mig selv fra: Apbeauty.dk – Glæder mig så meget til at prøve dem af! ( De kan købes på deres shop) Jeg fik så makeup med til jer! Yay! Jeg har en blush pudder som indholder: Mica, Black Iron Oxide, Red …read more […]

 • Svar
  NEW IN’ AND GIVEAWAY FROM // APBEAUTY.DK · Selected Bloggers
  den

  […] Giveaway/Makeup: Som jeg skrev på min Instagram / hamsayassindk – at jeg vil prøve noget nyt indenfor mine ” giveaways” 80 % af mine læsere er piger. Som jeg er bestemt glad for det er! Og dérfor er hoppet på den boldbane. Jeg har modtaget en lækker Mud Mask / Dead Sea body scrub til mig selv fra: Apbeauty.dk – Glæder mig så meget til at prøve dem af! ( De kan købes på deres shop) Jeg fik så makeup med til jer! Yay! Jeg har en blush pudder som indholder: Mica, Black Iron Oxide, Red …read more […]

 • Svar
  Sonia Styles
  den

  Done

 • Svar
  Sonia Styles
  den

  Done

 • Svar
  Amalie
  den

  Done skat<3

 • Svar
  Amalie
  den

  Done skat<3

 • Svar
  Sina
  den

  done :*

 • Svar
  Sina
  den

  done :*

 • Svar
  Mona_fidusen
  den

  Done Søde

 • Svar
  Mona_fidusen
  den

  Done Søde

 • Svar
  Funda
  den

  Done

 • Svar
  Funda
  den

  Done

 • Svar
  Lina
  den

  Done

 • Svar
  Lina
  den

  Done

 • Svar
  Julie
  den

  Done <3

 • Svar
  Julie
  den

  Done <3

 • Svar
  Cecilie Nielsen
  den

  Done♥

 • Svar
  Cecilie Nielsen
  den

  Done♥

 • Svar
  Emilie Haugaard Jochumsen
  den

  Done ❤️

 • Svar
  Emilie Haugaard Jochumsen
  den

  Done ❤️

 • Svar
  Maria
  den

  Done

 • Svar
  Maria
  den

  Done

 • Svar
  Cassandra_2309
  den

  Done

 • Svar
  Cassandra_2309
  den

  Done

 • Svar
  Emilie/ehhswag
  den

  Done❤️

 • Svar
  Emilie/ehhswag
  den

  Done❤️

 • Svar
  Ceciliemorgenstjerne_
  den

  Done:)<33

 • Svar
  Ceciliemorgenstjerne_
  den

  Done:)<33

 • Svar
  Helena Polzin
  den

  Done

 • Svar
  Helena Polzin
  den

  Done

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.