Om migMin livserfaring i tal er 23 år, og igennem de 23 år, har jeg fundet ud af hvad der er vigtigt for mig/ Hamsa Yassin. Hvem jeg er, og hvad jeg vil er bl.a. nogle af de spørgmål jeg vil prøve, at besvare og beskrive herinde igennem mine blogs. Der har været perioder i mit liv som jeg er mindre stolt af, og jeg har ligesom alle jer andre også begået mange fejl, men fejl er til for, at lære af det.. Dette vil jeg også komme nærmere ind på.. På det personlige plan er jeg for det meste en glad og meget udadvendt, positiv og grinende fyr der elsker smil og grin, og at gøre mine medmennesker glade. Men, men, men selvfølgelig er der ingen der er perfekte, og dette har jeg mærket på min psyke, på mange niveauer.

Min seksualitet beskriver overhovedet ikke hvem jeg er som person, om man er til det ene eller andet er fuldstændig irrelevant. Jeg glæder mig til at udleve mine drømme. Mit navn er Hamsa Yassin, 23 år gammel, velkommen til min blog, mine drømme, mit liv…


 • Svar
  Camilla Jensen
  den

  Vil bare kort sige; “Hej Hamsa”, jeg kom ved en “fejl” til at klikke på et link, der førte mig til din blog…meen der er ikke noget der er så dårligt, at det ikke er godt for noget”!! Jeg har nemlig også ADHD – den kombinerede type, så jeg blev selvfølgelig og læste hvad du har på hjertet.
  Jeg blev ret imponeret over den tekst du har skrevet til din ADHD, det har jeg aldrig hørt om eller set før..så det vil jeg sætte mig for, at gøre en dag, hvor jeg føler for det. 😉
  Og du har været med i For lækker to love”, kan jeg forstå…!?! Jeg har ikke rigtig set det, så for mig er du Hamsa, som har en ADHD blog.. 😉

  Mange kærlige hilsner fra en ADHD-søster […]

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej Adhd – søster <3
   Jeg så glad for du blev ført herhen. Vi kender begge til det… Du velkommen til skrive privat på facebook 🙂
   Hamsa yassin<3

 • Svar
  Honeeeeeeeeeeeey
  den

  Hvor er du dog bare kommet langt, det så flot! Du skal have stor ros for din utrolig fine blog! Jeg er stolt af dig skatter!
  Venligst hilsner fra din barndoms veninde/ hit me baby on more time!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak skat! Det varmer så meget! Igennem alt <3

 • Svar
  Mathilde
  den

  Heeeeej..
  Jeg er lige begyndt og læse på din blog.. Det hat givet så meget inspiration..

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde! Thank you! velkommen til!
   knus <3

 • Svar
  Hodo
  den

  jeg har lige læst din blog og jeg er imponeret over hvordan du klare det.

 • Svar
  Veraaaaa
  den

  HEIIIII
  DIN BLOG ER VIRKELIG GOD OG DE TING DU SKRIVER HJÆLPER MIG MEGET ❤️❤️❤️
  VIL VIRKELIG GERNE VIDE HVAD DU SYNTES OM JUSTIN BIEBER

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde! Tak for beskeden! Det betyder meget for mig! Jeg elsker Justin… Og du er sød!

 • Svar
  Chris Sørensen
  den

  Rigtig godt skrevet Hamsa! Kan godt lide dit “statement” “For altid”. Vi er de personer vi er, og uanset hvad så er den bedste rolle vi kan spille altid “Os Selv”, så bliv ved med at være den du er :-).

 • Svar
  Chris Sørensen
  den

  Rigtig godt skrevet Hamsa! Kan godt lide dit “statement” “For altid”. Vi er de personer vi er, og uanset hvad så er den bedste rolle vi kan spille altid “Os Selv”, så bliv ved med at være den du er :-).

 • Svar
  Celine
  den

  Hej Hamsa rigtig flotte ord ( for altid ) stor fan.

 • Svar
  Selinay
  den

  Hvad var det du spiste til aftensmad og til morgenmad og hvad du allermest spidser når du er på kur?❤️

 • Svar
  Cecilie
  den

  Hej jeg er vild med din personlighed og vi begge hved af nogle ting kan være svært men man skal bare være sig selv og for resten er du mega sjov sød og smuk. Elsker dig Hamsa❤️

 • Svar
  Angelina
  den

  Hej Hamsa
  Jeg ville spørge dig om hvordan bliv du homoseksual? ps elsker dine vidoer♥

 • Svar
  Beundre
  den

  Kære Hamsa. Vil egentlig bare kort sige til at via din blog har jeg fået mig en masse viden herunder produkter og tips. Håber du fortsætter det meningsfulde arbejde, du laver herinde og lever dit liv som den du er, for i sidste ende har vi alligevel ingen og intet tilbage. Du skriver om “for altid”, jeg håber du fuldt ud vil dig selv for altid også. Sender en masse kærlighed for dit arbejde herfra. Keep going, you are another person’s inspiration.

 • Svar
  sofie christiansen
  den

  Hej søde hamsa. Jeg er lige begyndt at læse på den fordi at før tænkte jeg bare det med at læse om folks liv er ikke noget for mig men så fandt jeg din blog og det visser sig at jeg elsker den. Jeg har fulgt med på din youtube kanal i ret lang tid nu og jeg elsker det bare du er så god. Jeg er så glad for at du bare er dig selv det kunne jeg godt lære noget af ?. Elsker dig hamsa????

  • hamsayassin
   Svar
   hamsayassin
   den

   Hej søde! Tak for dine fine ord! Det varmer så meget! tak <3 <3 <3

 • Svar
  HAMSAFAN
  den

  Hej skønne HAMSA! hvor høj er du??

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.