OPRYDNING I LEJLIGHEDEN

HOME SWEET HOME.

 

Efter en lang nat uden søvn (igår) har dagen idag  faktisk været okay! Jeg fik sovet 3-4 timer idag, jeg super træt og håber på at falde i søvn i nat! ( kryds finger for mig) Jeg har ryddet op herhjemme og gjort rent! say what? Ja, jeg brugt min lørdag aften på og gør’ hele lejligheden smuk og lækker som mig selv. Haha, jeg faktisk næsten færdig og her er få billeder af mit hjem. Jeg har valgt at ikke vise hele mit hjemme endnu dér jeg skal lave en ” Join my home video” ind i det nye år.  SHIT!! Jeg har ryddet op i mine produkter og ved i hvad? Jeg valgt at smide et par stykker ud…. Ja i know! Det hårdt at sige farvel til den slags især for mig! Men dér jeg ikke bruger dem mere så hvorfor så ha’ dem til at fløde herhjemme? Når men jeg havde også tænkt mig at få noget maske og et langt varmt bad.. Så det vil eg til at gør  nu! Ha’ en dejlig lørdag aften/nat og pas på jer selv. xx

foto 1 (17)

 

foto 4 (7)

 

Ja i know..  Jeg rodder meget! Men dér skulle jo gøres rent alligevel jo! btw // Min søde veninde Michelle var her og hjælpe med at sætte ting op.

foto 3 (8)

Min søde veninde Michelle som hjalp mig! Thank you.

foto 1 (18)

foto 3 (7)

SÅ fik jeg endelig fået den sat op! Mine yndlings poster fra byPernille som er en af mine veninder. Elsker dem!

foto 4 (6)

foto 2 (13)

Dem som jeg fik smidt væk idag….. øv øv

foto 5 (4)

 • Svar
  OPRYDNING I LEJLIGHEDEN · Selected Bloggers
  den

  […] Efter en lang nat uden søvn (igår) har dagen idag faktisk været okay! Jeg fik sovet 3-4 timer idag, jeg super træt og håber på at falde i søvn i nat! ( kryds finger for mig) Jeg har ryddet op herhjemme og gjort rent! say what? Ja, jeg brugt min lørdag aften på og gør’ hele lejligheden smuk og lækker som mig selv. Haha, jeg faktisk næsten færdig og her er få billeder af mit hjem. Jeg har valgt at ikke vise hele mit hjemme endnu dér jeg skal lave en ” Join my home video” …read more […]

 • Svar
  OPRYDNING I LEJLIGHEDEN · Selected Bloggers
  den

  […] Efter en lang nat uden søvn (igår) har dagen idag faktisk været okay! Jeg fik sovet 3-4 timer idag, jeg super træt og håber på at falde i søvn i nat! ( kryds finger for mig) Jeg har ryddet op herhjemme og gjort rent! say what? Ja, jeg brugt min lørdag aften på og gør’ hele lejligheden smuk og lækker som mig selv. Haha, jeg faktisk næsten færdig og her er få billeder af mit hjem. Jeg har valgt at ikke vise hele mit hjemme endnu dér jeg skal lave en ” Join my home video” …read more […]

 • Svar
  Funda
  den

  Smidte du dem virkelig :O
  Ryder du op en lørdag :O dayum..
  Men lyder faktisk hyggeligt alligevel 😀

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja, de skal ud alle sammen! Bye bye til dem 😀 Jaaa! Hvad synes om det du har set af lejligheden? <3

   • Svar
    Funda
    den

    Det ser ret lågsuuus ud
    -COOL ;D <3

 • Svar
  Funda
  den

  Smidte du dem virkelig :O
  Ryder du op en lørdag :O dayum..
  Men lyder faktisk hyggeligt alligevel 😀

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja, de skal ud alle sammen! Bye bye til dem 😀 Jaaa! Hvad synes om det du har set af lejligheden? <3

   • Svar
    Funda
    den

    Det ser ret lågsuuus ud
    -COOL ;D <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Tak søde! Det er jeg virkelig glad for at du synes <3

     • Sara
      den

      Jeg er din største fan elsker dig så meget og dit hjem ser ret pæn ud så smuk min elskede hamsa

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      Tak sødeste <3 Det varmer!!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.