OPSKRIFT / ONSDAG / UPDATE

Hej bloggen!

Update: Det onsdag, og jeg har en lækker nem opskrift til jer. Det så nemt og lækkert! Jeg har flere gange poste en masse salat- opskrifter op.. Jeg elsker at få dét mixet! Især baby – mix salat! I love it! En masse mixet grønt! Majs, tomater, agurker, lidt nødder og fetaost. Elsker det! Og ja, jeg elsker jo kød! SÅ MEGET! Flank steak er et af mine favoritter.. Cirka 20 minutter på panden og det engang så dyrt.. Vupti! Lækkert og sundt måltid. Jeg skal ikke træne idag, jeg vil lige holde en lille pause.. Var ude at gå idag! Jeg må samle mig en masse energi til imorgen. Hyg jer så længe! Ps: Har en masse gode nyheder som jeg bare glæder mig til at dele med jer! XO

Mhm..

foto 1 (25)

 • Svar
  Emmeli
  den

  Det ser mega lækkert ud

 • Svar
  Emmeli
  den

  Det ser mega lækkert ud

 • Svar
  Emmeli
  den

  Det ser mega lækkert ud

 • Svar
  Emmeli
  den

  Det ser mega lækkert ud

 • Svar
  Tina
  den

  Det ser hammer lækkert ud, ærgerligt at jeg lige har spist:(❤️

 • Svar
  Tina
  den

  Det ser hammer lækkert ud, ærgerligt at jeg lige har spist:(❤️

 • Svar
  emilie
  den

  hvor ser du godt ud søde hamsa <3

 • Svar
  emilie
  den

  hvor ser du godt ud søde hamsa <3

Skriv svar