Godaften mine søde læsere!
Opskrift: Ja, jeg har været igang i køkkenet! Jeg var lige ud og handle ind ved netto og finde hvad aftensmaden skulle bydes.. Jeg fandt et super lækkert opskrift og den vil jeg med glæde dele med jer! I ved jo at jeg elsker at lave mad.. Jeg elsker det så meget! Især her i sommeren – Så skal det bare være nemt og frisk! BTW: Jeg brugt ikke opskriftens flødesauces! Der jeg helst vil undgå alt det usunde så meget så muligt. Jeg brugt (OMA -DET GODE FLØDEALTERNATIV) Sundt skal det jo være ikke? Men det smagt så lækkert og det er 100 % must! Jeg synes at i skal prøve jer frem og prøve det! Jeg ved at i ville elske det! I know it! Held og lykke – og dejlig aften til jer!
OPSKRIFT:
( Mængde: 4-6 personer )
1 pose frosne røde tigerrejer (optøet og uden skal, og ellers tages skallen af) 2 røde chili 3 røde peberfrugter 1 porrer
1 bakke champignon skåret i skiver 1 bakke tomater skåret i store tern 1 helt hvidløg
Lidt olivenolie (til marinade) 1 brik Mornaysauce 5% ( BRUGTE OMA ) 1 bundt frisk basilikum hakket
- Marinér rejerne i olivenolie, 4-5 fed presset hvidløg og 1 stor rød hakket chili. Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind.
- Peberfrugterne skæres i strimler, porren skæres i ringe og champignonerne skæres i skiver.
- Svits grøntsagerne på en varm pande indtil porrerne er bløde og grøntsagerne har fået lidt farve.
- Tilsæt rejerne og svits yderligere 5 minutter.
- Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem – straks herefter tilsættes mornaysaucen.
- Tilsæt til sidst den hakkede basilikum, en ekstra chili og 3-5 fed hvidløg (efter behov) og varm retten hurtigt igennem. Smag til med salt og peber.
- Server med frisk kogt pasta og lækkert varmt brød.
2 Kommentar
naim 001
1. maj 2014 at 0:23Hi this nice site. I love this site.
“billig arganolie”
naim 001
1. maj 2014 at 0:23Hi this nice site. I love this site.
“billig arganolie”