PASTA I FEDTFATTIGT FLØDESAUCE MED TIGERREJER // OPSKRIFT

27. april 2014

Godaften mine søde læsere!

Opskrift: Ja, jeg har været igang i køkkenet! Jeg var lige ud og handle ind ved netto og finde hvad aftensmaden skulle bydes.. Jeg fandt et super lækkert opskrift og den vil jeg med glæde dele med jer! I ved jo at jeg elsker at lave mad.. Jeg elsker det så meget! Især her i sommeren – Så skal det bare være nemt og frisk! BTW: Jeg brugt ikke opskriftens flødesauces! Der jeg helst vil undgå alt det usunde så meget så muligt. Jeg brugt (OMA -DET GODE FLØDEALTERNATIV)  Sundt skal det jo være ikke? Men det smagt så lækkert og det er 100 % must! Jeg synes at i skal prøve jer frem og prøve det! Jeg ved at i ville elske det! I know it! Held og lykke – og dejlig aften til jer!

OPSKRIFT:

( Mængde: 4-6 personer ) 

1 pose frosne røde tigerrejer (optøet og uden skal, og ellers tages skallen af) 2 røde chili 3 røde peberfrugter 1 porrer
1 bakke champignon skåret i skiver 1 bakke tomater skåret i store tern 1 helt hvidløg
Lidt olivenolie (til marinade) 1 brik Mornaysauce 5% ( BRUGTE OMA ) 1 bundt frisk basilikum hakket

foto 2 (3)

foto 3 (2)

foto 1 (2)

Instruktioner
  1. Marinér rejerne i olivenolie, 4-5 fed presset hvidløg og 1 stor rød hakket chili. Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind.
  2. Peberfrugterne skæres i strimler, porren skæres i ringe og champignonerne skæres i skiver.
  3. Svits grøntsagerne på en varm pande indtil porrerne er bløde og grøntsagerne har fået lidt farve.
  4. Tilsæt rejerne og svits yderligere 5 minutter.
  5. Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem – straks herefter tilsættes mornaysaucen.
  6. Tilsæt til sidst den hakkede basilikum, en ekstra chili og 3-5 fed hvidløg (efter behov) og varm retten hurtigt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Server med frisk kogt pasta og lækkert varmt brød.

foto 5 (2)

foto 3 (1)

foto 5 (1)

foto 2 (2)

foto 1 (1)

foto 2 (1)

foto 3

foto 4 (1)

foto 4

foto 1

foto 5

Skriv en kommentar