Pray for Philippines flood ♥

Vi kan ikke lukke øjnene for det, jeg sender alle mine tanker til de døde og alle de mennesker som bor dérnede. Jeg har flugt lidt med i det på tv og jeg må ærligt indrømme at jeg dybt såret over det. Jeg skriver det her indlæg fordi at jeg ikke kan gør’ det store og det er dén eneste måde at  jeg kan sende mine tanker til dem på i denne hård tid! Jeg håber at resten af verden er igang med at hjælpe disse ofre som virkelig trænger til det pt. Hvil i fred til dem som er døde og held og lykke til alle de andre <3 #pray  

2012-08-07T115703Z_01_EDC811_RTRIDSP_3_PHILIPPINES-FLOODS

Philippine_floods

Philippines_flood_d

 

 • Svar
  Jesper Boye
  den

  Græder over din tekst! Det gik direkte i hjertet!!! <3
  Hvor det smukt skrevet! Du et sådan dejligt menneske!! <3
  Knus <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Taaak Jesper – du sød <3

 • Svar
  Jesper Boye
  den

  Græder over din tekst! Det gik direkte i hjertet!!! <3
  Hvor det smukt skrevet! Du et sådan dejligt menneske!! <3
  Knus <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Taaak Jesper – du sød <3

 • Svar
  Funda
  den

  Respekt Hamsa ❤ ikke alle bloggere har et hjerte som dit faktisk ingen bloggere der har skrevet om dette tror jeg ❤ respekt !!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min søde. Det varmer <3

 • Svar
  Funda
  den

  Respekt Hamsa ❤ ikke alle bloggere har et hjerte som dit faktisk ingen bloggere der har skrevet om dette tror jeg ❤ respekt !!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min søde. Det varmer <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.