SÅ SMIDER HUN TØJET IGEN – KIM KARDASHIAN.!

(Billederne er fra LOVE Magazine)

Hun gør’ det igen, og jeg er faktisk ret mundlam! Jeg troede, at vi havde set det hele! Jeg er kæmpe fan, af Kim Kardashian, og fortiden ser jeg serien “Keeping Up with the Kardashians” på TV3, og jeg må ærligt indrømme, at hun overaskser mig gang på gang.. Jeg synes overhovedet ikke, at hun virker så vild i serien, som hun er i bladene + nettet.. Billederne er fede nok synes jeg, og budskabet er igen synet på kvindelig former. I like!

screen-shot-2015-02-06-at-2-59-18-pm

 • Svar
  Naja
  den

  Elsker KUWTK BEDSTE SERIE EVER

 • Svar
  Naja
  den

  Elsker KUWTK BEDSTE SERIE EVER

 • Svar
  Naja axholm
  den

  jeg troede ikke man kunne se det der, men jeg har optaget det på mit tv <3

 • Svar
  Naja axholm
  den

  jeg troede ikke man kunne se det der, men jeg har optaget det på mit tv <3

 • Svar
  Chris
  den

  Hold da op! :o) Hun er da en vild en hva’ Hamsa!

 • Svar
  Chris
  den

  Hold da op! :o) Hun er da en vild en hva’ Hamsa!

 • Svar
  Michelle Eckert
  den

  Elsker at følge deres familie, og nørder også Keeping Up with the Kardashians, ligeså snart jeg kan! Men Gud hvor hun dog overrasker den kvinde! Ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal synes om det søde! Men gal en lækker krop hun har, det er helt sikkert!

  Du må have en dejlig weekend <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hun overrasker også mig! Det helt crazy! Elsker den familie 🙂
   I lige måde min søde!

 • Svar
  Michelle Eckert
  den

  Elsker at følge deres familie, og nørder også Keeping Up with the Kardashians, ligeså snart jeg kan! Men Gud hvor hun dog overrasker den kvinde! Ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal synes om det søde! Men gal en lækker krop hun har, det er helt sikkert!

  Du må have en dejlig weekend <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hun overrasker også mig! Det helt crazy! Elsker den familie 🙂
   I lige måde min søde!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.