MY SECRET SÅDAN FÅR DU EN SQUATS ROUTIN : VIDEO

 

Lige nu er der masser af fokus på at få den perfekte popo, og internettet og de sociale medier bugner af muligheder for at forbedre din bagdels udseende. Og jeg har fundet de bedste tips til jer! Jeg synes selv at min squatsass sidder i kassen og mange af jer har spurgt ind til råds.  Vi kender alle sammen Kim KardashianJennifer Lopez! Især for deres smukke bagdele og dét har de! Jeg jeg kæmpe fan af dem begge to og på dette indlæg har jeg en video som i kan benytte jer af. Disse to kvinder har ” That ass” for real!

 

foto 2 (1)foto 3 (1)

 

 

 

Og der er mange fordele ved squats: de er overkommelige, kræver intet udstyr og selv med en minimal indsats på omkring 10 minutter hver dag, kan du lynhurtigt se en forskel. Oven i købet flyder de sociale medier og app stores med hjælpeprogrammer, der er lige til at gå til, og som, hvis man følger dem, faktisk godt kan gøre en forskel. Her er video og håber at det kan hjælpe jer! Jeg bruger den selv og det virker! xx

 

 

 • Svar
  Funda
  den

  Anbefaler lige din blog til min veninde hun ville have en stor nummi ;D (y)

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja! gør’ det! Og taaak <3

   • Svar
    Funda
    den

    Så lidt <3 skal jeg nok 😉

 • Svar
  Funda
  den

  Anbefaler lige din blog til min veninde hun ville have en stor nummi ;D (y)

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja! gør’ det! Og taaak <3

   • Svar
    Funda
    den

    Så lidt <3 skal jeg nok 😉

 • Svar
  Amanda My
  den

  Virkelig lækker blog! Hvor mange gange laver du hver øvelse?:-)

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde! 😀
   Tak!!!!! hm.. 4-5 🙂

 • Svar
  Amanda My
  den

  Virkelig lækker blog! Hvor mange gange laver du hver øvelse?:-)

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde! 😀
   Tak!!!!! hm.. 4-5 🙂

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.