SÅDAN FÅR DU; TYNDE STÆNGER!

Hej bloggen!

Med tiden har jeg, efterhården fået de tynde og lange stænger som jeg har drømt om længe! Det skal lige siges at – fra naturen siden har jeg, altid haft former og lange ben som jeg bestemt er glad for! Dér sgu ikke, særlig mange drenge som får sig nogle former fra numsen og ned af som bare sidder godt! HAHA! Dér, jeg tog på –  tog jeg også på mine ben! Faktisk, tog jeg mest på ved mine hofter.. Men de, har aldrig været mindre som nu! ( Udover dengang jeg, gik i folkeskolen) Whatever.. Men jeg, har først og fremmest målt mine ben, hofter og bla bla bla.. Det her har VIRKET på mig! Istedet for at løbe – har jeg, brugt utroligt  meget tid på crosstrainer og tro mig! Det virker! Jeg bruger den 20 minutter (fem gange i ugen) Dér træner du nemlig ikke kun  dine ben, men også hofter og faktisk hele kroppen! Crosstrainer, hjælper 100% Ihvertfald på mig.. Ellers, har jeg fået lange ture og få at de også skulle se ekstra trænet ud har jeg brugt denne SPA FIT INTENSIVE TONING CONCENTRATE fra The body shop.. Og den virker! Hvis, i vil spørge mere ind til mine ben – så smid et kommenter, under dette indlæg! Ha’ en dejlig fredag, derude! XO.

______________________________________________________________________________________________________________________

LOVE IT, LOVE IT AND LOVE IT!

foto 1

foto 2 (1)

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Hej søde<3
  Er den der fra the body shop pengene værd for har nemlig ser den i jeres goodieboxes, sp har virkelig overvejet den?<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   100 % smukke. Jeg elsker den!

   • Svar
    Tina Jensen
    den

    Okay skat, men er der mulighed for at du måske vil kunne finde en der var lidt billigere til mig måske bare sende et link eller noget andet der er lige så godt mus<3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     der kun den.. Den jeg har linket, her til søde 🙁 <3

     • Tina Jensen
      den

      Bare iorden smukke <3

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Hej søde<3
  Er den der fra the body shop pengene værd for har nemlig ser den i jeres goodieboxes, sp har virkelig overvejet den?<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   100 % smukke. Jeg elsker den!

   • Svar
    Tina Jensen
    den

    Okay skat, men er der mulighed for at du måske vil kunne finde en der var lidt billigere til mig måske bare sende et link eller noget andet der er lige så godt mus<3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     der kun den.. Den jeg har linket, her til søde 🙁 <3

     • Tina Jensen
      den

      Bare iorden smukke <3

 • Svar
  simone Sembler
  den

  Hej skatter.
  alt for fedt indlæg. Har du nogle ideer til hvordan man får mellemrum mellem benene? Jeg har tynde ben, men mangler mellemrum, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg får det, har du det ?❤❤
  Tusind kram og kys.

 • Svar
  simone Sembler
  den

  Hej skatter.
  alt for fedt indlæg. Har du nogle ideer til hvordan man får mellemrum mellem benene? Jeg har tynde ben, men mangler mellemrum, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg får det, har du det ?❤❤
  Tusind kram og kys.

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.