SOLSKIN // PITABRØD // ONSDAG

Hej bloggen.

UPDATE: Jeg updater lige hurtigt! Solen skinner og det en dejlig dag! ( Det behøver ikke at blæse SÅ meget) Men, jeg har trænet og imorgen er det min sidste dag i denne her uge! SÅ har jeg 2 dags pause.. Yay.. Så det er igang igen søndag! Mon ikke at jeg alligevel tager en gåtur? Hvis vejret er godt! Solen skinner her! Og aftensmaden bestod af: Pitabrød og masser af grønt! Mums!! Jeg skal ikke lave det store i aften.. Måske se en film? Og bare hygge! Dagen er dejlig!

foto 2 (3)

HUSK AT I KAN FÅ 15 % I RABAT HOS CHANTI ( HER ER KODEN )

foto 1 (3)

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Lyder lækkert

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde <3

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Lyder lækkert

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.