TALETID MED HAMSA ( NEW VIDEO )

Hej bloggen!

BIG NEWS! SÅ kan jeg ENDELIG fortælle jer hvad min nye planer er for bloggen! Jeg har valgt at kalde det ” TALETID MED HAMSA ” Hvor jeg engang i ugen ( hver onsdag ) Laver en video her på bloggen og mit youtube – kanal ( Hamsa yassin ) Hvor jeg snakker om mit liv, alt fra mit hverdag, mad mine nedture og alt tæt på mig! Der kommer også på et tidspunkt hvor jeg vil lave en slags ” Hamsa’s breve-kasse ” Hvor i kan sende en masse forspøgelser ind om alt og intet – hvor jeg  så vil læse dem højt op og svare på dem via videoen.. Håber at i ville kunne li’ ideen? Mange af jer ville ha’ at jeg lavet flere videoer og dér jeg ikke har brugt meget af mit kanal vil jeg gøre det sådan her nu.. Hvert uge er dér et nyt emne.. ( hvert onsdag )

SÅ HAR JEG DEN FØRSTE VIDEO KLAR! Som handler om det her, haters, mennesker og hvordan jeg tænker om folk som ikke bryder sig om mig..  Glæder mig til at høre hvad i synes om det! Let’s go… Husk at grin med mig og ikke af mig! Hehe.. Ha’ en dejlig aften! I kan følge mit youtube – kanal lige HER. 

________________________________________________________________________________________________________________________________

foto 1 (8)

( 1. VIDEO / TALETID MED HAMSA! )

https://www.youtube.com/watch?v=HgJ-1YFvQEU

 • Svar
  Sheema
  den

  Du er så skøn!
  Elsker det du laver, elsker bare selve dig! Keep going! <3
  Du skal virkelig være stolt af dig selv! <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   sødeste 🙂 tak for snakken.. Dejligt at du kunne komme ind på bloggen igen! Kram.

 • Svar
  Sheema
  den

  Du er så skøn!
  Elsker det du laver, elsker bare selve dig! Keep going! <3
  Du skal virkelig være stolt af dig selv! <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   sødeste 🙂 tak for snakken.. Dejligt at du kunne komme ind på bloggen igen! Kram.

 • Svar
  Lucia
  den

  JEG ELSKER DIG! ♡
  Glæder mig til hver onsdag nu! Så kan jeg både se dig og høre dig , og savne dig lidt mere :p

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   JEG SAVNER DIG SKAT!!!

   • Svar
    Lucia
    den

    JEG SAVNER DIG MEST! <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     kan slet ikke vente til at du kommer snart igen skat! <3

 • Svar
  Lucia
  den

  JEG ELSKER DIG! ♡
  Glæder mig til hver onsdag nu! Så kan jeg både se dig og høre dig , og savne dig lidt mere :p

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   JEG SAVNER DIG SKAT!!!

   • Svar
    Lucia
    den

    JEG SAVNER DIG MEST! <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     kan slet ikke vente til at du kommer snart igen skat! <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.