TALK THAT TALK – WHAT A NIGHT

 

Jeg virkelig sur og virkelig gal på så mange idag. Jeg tog i byen i nat for første gang i 3 måneder, jeg skulle ned og ha’ en super sjov aften som slet ikke blev til en sjov aften. Jeg skrev en meget sur status på min facebook profil og mange tog det personligt som slet ikke var pyntet på dem! Når jeg udtrykker mig er det vigtig at jeg husker at skrive (ikke alle) note til mig selv.. Men den var ikke til alle. Jeg kommer fra en by som hedder Holstebro, byen over alle taber. Sorry to say, men jeg fucking glæder mig til at flytte herfra. Nu skal jeg forklarer jer hvad jeg mener, jeg finder mig ikke i folk som tror de kan snakke til mig som de vil ( De hader bøsser her ” ikke alle”) Men det gør de altså, og jeg er ikke en som holder mig tilbage, jeg viser gerne at jeg er gay og jeg gør’ mig EKSTRA bemærket overfor dem som har et problem, for de kender mig ikke. En masse kommer og slikker røv andre sviner mig også er dér dem som er bange for bøsser? Ja, som om jeg skulle synes om dem bare fordi de er mænd? Mange spørger mig om jeg ikke vil ligge an på deres venner og tag lidt sjov med det og det er SJOVT for jeg gør’ det gerne og jeg fortæller dem også altid efter at bare fordi man er homoseksuel er man ikke vild efter dem? SÅ fald ned igen taber.. Jeg fucking træt af at i skal lyve og starte rygter om at jeg er VILD med jer og jeg ved ikke ved? Har i set jer selv? I fucking ligner en flok mishandlet katte.. Ja, og det gør i.. Jeg har selv været en bitch overfor folk og kan stadig vær’ det og den side kommer op af mig gang på gang når jeg støder ind i disse taber. Udover det er der bare så mange diskoteker som har et kæmpe problem med homoer?  Endda er dér en dørmand som blev fyret p.ga folk fandt ud af at han var gay? Jeg vil ikke udstille disse diskotekers navne dér jeg har venner som arbejder der og ikke vil støde nogen. Jeg skal ikke bombes med mine fortid, og jeg er kommet over mine handlinger.. Jeg står her idag, og alle som siger sviner mig og starter ligegyldig rygter omkring mig.. HAHAH gør’ det, for jeg er fucking ligeglad. Jeg ked af jeg bander på dette indlæg, men jeg er så vred.. Hyg jer.

 

foto 2 (35)

 • Svar
  TALK THAT TALK – WHAT A NIGHT · Selected Bloggers
  den

  […] Jeg virkelig sur og virkelig gal på så mange idag. Jeg tog i byen i nat for første gang i 3 måneder, jeg skulle ned og ha’ en super sjov aften som slet ikke blev til en sjov aften. Jeg skrev en meget sur status på min facebook profil og mange tog det personligt som slet ikke var pyntet på dem! Når jeg udtrykker mig er det vigtig at jeg husker at skrive (ikke alle) note til mig selv.. Men den var ikke til alle. Jeg kommer fra en by som hedder Holstebro, byen over alle taber. Sorry to …read more […]

 • Svar
  TALK THAT TALK – WHAT A NIGHT · Selected Bloggers
  den

  […] Jeg virkelig sur og virkelig gal på så mange idag. Jeg tog i byen i nat for første gang i 3 måneder, jeg skulle ned og ha’ en super sjov aften som slet ikke blev til en sjov aften. Jeg skrev en meget sur status på min facebook profil og mange tog det personligt som slet ikke var pyntet på dem! Når jeg udtrykker mig er det vigtig at jeg husker at skrive (ikke alle) note til mig selv.. Men den var ikke til alle. Jeg kommer fra en by som hedder Holstebro, byen over alle taber. Sorry to …read more […]

 • Svar
  Funda
  den

  Woow hvor strængt at ham dør manden bliver fyret pga han er homo!
  Har altid troet Holstebro var et godt sted at leve i :O

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja, det rigtig søde! De syge… Fuck dem.

  • Svar
   Amalie Bruun
   den

   Holstebro er et dejligt sted at bo, men de fleste som bor i Holstebro tror de eger det hele- Jeg vil ikke sige at selveste ‘Holstebro’ ikke er et dejligt sted at bo. Det handler vel bare om at finde de rigtige mennesker.
   Vil sige at ca. 70% af de folk der bor her tror de er mere end andre, så selvfølgelig undgå at skrive “alle”..(:
   Smukt skrevet btw.. (:

 • Svar
  Funda
  den

  Woow hvor strængt at ham dør manden bliver fyret pga han er homo!
  Har altid troet Holstebro var et godt sted at leve i :O

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja, det rigtig søde! De syge… Fuck dem.

  • Svar
   Amalie Bruun
   den

   Holstebro er et dejligt sted at bo, men de fleste som bor i Holstebro tror de eger det hele- Jeg vil ikke sige at selveste ‘Holstebro’ ikke er et dejligt sted at bo. Det handler vel bare om at finde de rigtige mennesker.
   Vil sige at ca. 70% af de folk der bor her tror de er mere end andre, så selvfølgelig undgå at skrive “alle”..(:
   Smukt skrevet btw.. (:

 • Svar
  Ib Randrup
  den

  Hamsa, det er charmen ved at bo i provinsen 🙂 Jeg kommer selv fra ultra trashy udkants Danmark – jeg forstår dig 100%. Men jeg tror, du vil opdage at folk ikke er ret meget anderledes i Cph. De største bondrøve, jeg har mødt, var fra indre København! 80% af alle mennesker er røvkedeligt. Sådan er det desværre bare. Men kom hid og prøv lykken 😉

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja, jeg vil. Du så sød Ib <3

 • Svar
  Ib Randrup
  den

  Hamsa, det er charmen ved at bo i provinsen 🙂 Jeg kommer selv fra ultra trashy udkants Danmark – jeg forstår dig 100%. Men jeg tror, du vil opdage at folk ikke er ret meget anderledes i Cph. De største bondrøve, jeg har mødt, var fra indre København! 80% af alle mennesker er røvkedeligt. Sådan er det desværre bare. Men kom hid og prøv lykken 😉

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja, jeg vil. Du så sød Ib <3

 • Svar
  Anne Kathrine
  den

  Omg! Hvor er folk dog latterlige!
  At høre om sådan noget, pisser mig fuldstændig af. Hvad tænker de dog på? Bare fordi du er 100 % dig selv, skal du nedgøres?
  De må da have det så dårligt med sig selv, fy føj da!
  Men Hamsa, det er så sejt! At du bare er ligeglad med hvad de siger. For det viser bare, at du hviler 100 % i dig selv og det er så flot, da det er de færreste som kan det. ❤️

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak min skat. Du dejlig 🙂

   • Svar
    Kylie Jackson
    den

    Duuuu skal så meget kom til KBH , selv om alle ikke er lige glad for bøsser så vil de stadig repekter du er det <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     tak <3

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    tak min søde <3

  • Svar
   Janni Andersen
   den

   Hej I alle skønne mennesker herinde-hvad siger I til at mødes på Fox i morgen til en øl eller to? Altså d.11 april??? Det var da en mulighed for en lille homo-club?
   Kom endelig med tilbagemeldinger. 😉
   VH Jannie

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    Undskyld hvad? 😀

 • Svar
  Anne Kathrine
  den

  Omg! Hvor er folk dog latterlige!
  At høre om sådan noget, pisser mig fuldstændig af. Hvad tænker de dog på? Bare fordi du er 100 % dig selv, skal du nedgøres?
  De må da have det så dårligt med sig selv, fy føj da!
  Men Hamsa, det er så sejt! At du bare er ligeglad med hvad de siger. For det viser bare, at du hviler 100 % i dig selv og det er så flot, da det er de færreste som kan det. ❤️

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak min skat. Du dejlig 🙂

   • Svar
    Kylie Jackson
    den

    Duuuu skal så meget kom til KBH , selv om alle ikke er lige glad for bøsser så vil de stadig repekter du er det <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     tak <3

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    tak min søde <3

  • Svar
   Janni Andersen
   den

   Hej I alle skønne mennesker herinde-hvad siger I til at mødes på Fox i morgen til en øl eller to? Altså d.11 april??? Det var da en mulighed for en lille homo-club?
   Kom endelig med tilbagemeldinger. 😉
   VH Jannie

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    Undskyld hvad? 😀

 • Svar
  Isabella skjoldborg
  den

  Folk er bare så latterlige nogen gange

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde <3

 • Svar
  Isabella skjoldborg
  den

  Folk er bare så latterlige nogen gange

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde <3

 • Svar
  Jeanne
  den

  hør du siger at du er ligeglad men det er du så åbenbart ikke, for hvis du var det ville du ikke skrive disse ting ind. Det er da klart at du bliver behandlet dårligt nogle gange, for du skal huske på at vi bor i Danmark selv om de siger at det er et land hvor der er plads til alle så er det jo noget bull shit. Min mor har altid sagt at det er ikke nemt at bo i et land hvor alle er lyse i huden også er man mørk selv, det jeg prøver på at sige er ikke nok med at du er “homo” så er du også mørk i huden, og det kan også være en grund til at de er sådan over for dig, men husk ligemeget hvad så skal du kun være dig, for selv om du kommer her til københavn er der mange flere mennesker der vil se ned til dig, men endnu flere der vil stå sammen med dig, men du skal huske måden du udstråler dig selv på. Fordi sidste år gik jeg på idrætefterskole Lægård, i holstebro, en veninde og jeg gik ned ved gå gaden, og fik øje på dig for jeg kunne kun lige huske dig fordi vi havde set for lækker til love, og du havde været på date med Gustav, og jeg kiggede på dig og gav dig et smil men du sendte mig et blik der sagde (bitch what the fuck, dont look at me) og der må jeg indrømme at jeg blev virkelig sur på dig og havde lyst til at stikke dig en flad men, men sagde stille til mig selv han gjord det nok ikke med vilje. Lidt efter kommer du igen og jeg prøver at smile til dig og din veninde, og få det sammen blik, og der blev jeg sindsyg og ville over at spørger hvad du bildte dig ind at kigge sådan på mig, men blev nød til at blive stående da min veninde var inde og handle og jeg skulle passe på vores ting. Det eneste jeg prøver at sige pas på med hvordan du kigger på folk, du er sikkert en pisse fed fyr og alt det, og der er ingen der har lov til at se ned på dig men så må du huske at lad værre med at se ned på folk, og drenge som er bange for homoseksuelle er fuckt fuck dem for du er den du er og det skal du altid huske og du skal blive ved med at være dig og kæmpe for det du vil. Med venlighed kommer man længest <3 møøs

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   er ked af du skulle se mig på den måde.. Men det har intet med personligt at gør <3

 • Svar
  Jeanne
  den

  hør du siger at du er ligeglad men det er du så åbenbart ikke, for hvis du var det ville du ikke skrive disse ting ind. Det er da klart at du bliver behandlet dårligt nogle gange, for du skal huske på at vi bor i Danmark selv om de siger at det er et land hvor der er plads til alle så er det jo noget bull shit. Min mor har altid sagt at det er ikke nemt at bo i et land hvor alle er lyse i huden også er man mørk selv, det jeg prøver på at sige er ikke nok med at du er “homo” så er du også mørk i huden, og det kan også være en grund til at de er sådan over for dig, men husk ligemeget hvad så skal du kun være dig, for selv om du kommer her til københavn er der mange flere mennesker der vil se ned til dig, men endnu flere der vil stå sammen med dig, men du skal huske måden du udstråler dig selv på. Fordi sidste år gik jeg på idrætefterskole Lægård, i holstebro, en veninde og jeg gik ned ved gå gaden, og fik øje på dig for jeg kunne kun lige huske dig fordi vi havde set for lækker til love, og du havde været på date med Gustav, og jeg kiggede på dig og gav dig et smil men du sendte mig et blik der sagde (bitch what the fuck, dont look at me) og der må jeg indrømme at jeg blev virkelig sur på dig og havde lyst til at stikke dig en flad men, men sagde stille til mig selv han gjord det nok ikke med vilje. Lidt efter kommer du igen og jeg prøver at smile til dig og din veninde, og få det sammen blik, og der blev jeg sindsyg og ville over at spørger hvad du bildte dig ind at kigge sådan på mig, men blev nød til at blive stående da min veninde var inde og handle og jeg skulle passe på vores ting. Det eneste jeg prøver at sige pas på med hvordan du kigger på folk, du er sikkert en pisse fed fyr og alt det, og der er ingen der har lov til at se ned på dig men så må du huske at lad værre med at se ned på folk, og drenge som er bange for homoseksuelle er fuckt fuck dem for du er den du er og det skal du altid huske og du skal blive ved med at være dig og kæmpe for det du vil. Med venlighed kommer man længest <3 møøs

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   er ked af du skulle se mig på den måde.. Men det har intet med personligt at gør <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.