THE BODY SHOP’S NYHEDER #4 – VIRGIN MOJITO (LIMITED EDITION)

IMG_4447vgIMG_4446BODIMG_4445FFFFFFFFIMG_4448KN


(LANCERINGSDATO 26 MAJ 2015 – “VIRGIN MOJITO LIMITED EDITION” KAN KØBES I BUTIKKERNE + ONLINE)

SÅ kom Virgin Mojito serien ude i butikkerne + online! Jeg har virkelig glædet mig til, at lave dette indlæg! Jeg har haft hele serien siden april fra vores #happyhour, som var et event The Body Shop holdte, og vi fik muligheden for at kigge på nyhederne forår/sommer inden. Jeg bruger ikke serien selv pt.  Da jeg skal igennem alle de andre inden heh.. Og vil helst også bruge den i juli – måned, da produkterne frisker op. Denne serie er helt igennem fantastisk! Og NEJ! Produkterne har intet indhold af alkohol, som mange ville tænke sig til mojito – drinks (som smager godt haha!) Jeg kommer helt bestemt til, at skrive om alle disse produkter når vi går sommeren “rigtig i møde” Men jeg kan love jer for, at duften er perfekt, og i kan se alle produkterne lige HER. Har i været inde i butikkerne, og dufte til dem idag? Body Splash er forresten en NYHED, meget sjov produkt, som  man skal sprøjte på sig heh.. I kan se min happy hour haul, og se hvordan jeg bruger det.  Xo Xo Hamsa

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.