TO AF JER KAN KOMME MED MIG TIL JUSTIN BIEBER KONCERT.!!

Hi guys! Jeg har glædet mig SÅ længe til at lave dette indlæg for jer! Jeg har købt 3 billetter til Justin Bieber’s koncert d. 5 Juni 2017 i Århus. Jeg vil gerne prøve at gi’ lidt tilbage af den kærlighed i giver mig hver dag på mine sociale medier. Alle kan deltage – om du er 7 eller 100 år gammel. Jeg vil dog understrege, at i spørger jeres forældre om i må hvis i er under 18 år. I skal selv komme derud og vi mødes derude. Jeg sender billetterne med posten til de to, som vinder SÅ det er 110% vigtigt at i ved at i kan komme med før jeg sender! Det er spild af plads, penge og en anden af jer, kan få gavn af det. Please vær’ sikker på om du kan.x REGLERNE FOR AT DELTAGE – LÆS IGENNEM TAK x

 1. Følg min instagram (@hamsayassindk HER)

2. Del billedet på instagram og tag #hamsayassindk #justinbieberdanmark.

3. Følg min (YouTube-kanal HER)

4. Kommenter under indlægget her med din mail + hvordan jeg skal finder de to vindere. I bestemmer selv hvordan I vil ha det.

*Slutter d. 22 Januar – i får update inde på min instagram


 • Svar
  Sille
  den

  Det kunne være sjovt hvis du fandt vinderen ved trække lod og så filme det og tage ud til de som har vundet du kunne også bare gøre det normale bruge den der app PS min mail er sillemh2004@gmail.com

 • Svar
  Emilie legaard
  den

  Hey Hamsa.
  Måske kunne du finde de to vindere tilfældigt.
  Måske med en hjemmeside hvor den vælger en tilfældigt, så det er ikke dig der som sådan vælger en:)

 • Svar
  Camilla Maghsoudlou
  den

  Du kunne tælle hvor mange det deltager og spørger en random person at de skal sige det tal.

  F.eks. Hvis der er 62 der deltager så må den randomme person sige et tal fra 1-62 og hvis han siger nr 2 så er det nr 2 der vinger

 • Svar
  Simone
  den

  Hej skatter. Jeg synes du skal finde en hjemmeside som kan hjælpe dig med at vælge for dig,, og ellers kan du skrive navnene ned på den som deltager, og så trække lod fra en spand, hue, hat, osv. Med navnene i.

  Min mail er Simoline-@hotmail.com

  Knus skat ❤️❤️

 • Svar
  Sonia Claret Lund-Jensen
  den

  Hey Hamsa,
  Jeg har set mange YouTubere bruge en hjemmeside til at vælge vindere fra bl. giveaways o.lign. så synes det er det du skal gøre, da det også virker som det mest fair 🙂
  Knus og kram fra Sonia <3
  PS. Min mail er soniaclaret@gmail.com

 • Svar
  Mette
  den

  Mettemv2004@gmail.com ❤❤love you❤❤ hamsay

 • Svar
  Liv
  den

  Hej Hamsa jeg har været fan af Justin bieber så det ville være en meget meget stor oplevelse❤??

 • Svar
  Andrea
  den

  Du kunne gå ind på random.org

 • Svar
  Aleksandar Brown G
  den

  Krydser mine sorte fingrer på at vinde!

 • Svar
  Nicoline højris
  den

  Hey? jeg syntes egentlig du bare skal finde en vinder ved at vælge mig. Ej haha? Du kunne brygge den der app og så vælger den en eller du kunne skrive navne ned(hvilket nok tager langtid) og så trække dem op at en skål.
  Min mail er tulle-hm@hotmail.com

 • Svar
  Leyla Abdiaziz
  den

  Hej Smukke❤
  Jeg har seriøst været fan af Justin bieber i lang tid og håber seriøst at jeg vinder. Jeg har følgende dig siden Day 1 og det bliver jeg ved med. Elsker seriøst dine videoer og du er så fucking sej

  Nårh men jeg synes du skulle måske få en af din tætteste venner til at trække to af dem deltageren:)

  Elsker dig og du er pisse sej❤

  Jeg kun huske den første dag jeg mødte dig hvor du ikke var youtuber og så ca en måneden efter blev du youtuber
  Det var så sygt❤

  Jeg tror ikke du kan huske mig men det er ligemeget
  – vil bare sige at du er fucking sej og blev ved med hvad du gøre❤

 • Svar
  Anne posselt
  den

  OMFG det ville være så SINDSYGT at vinde det her vinder aldrig noget, så Justin bieber billetter ville være det fedeste.
  Vil bare lige sige at du er en fantastisk youtuber og du gør dit arbejde virkelig godt❤
  E-mail: anne698y@hjskole.dk
  Håber jeg vinder☺️

 • Svar
  Sif Svendsen
  den

  Jeg synes ikke du skal vælge andre end mig Hahaha<3

  Ej, det er bare for sjovt. Jeg synes du skal trække lod. Så alle har lige stor sandsynlighed for at vinde!<3

  Håber jeg vinder<33
  ~Sif

 • Svar
  Marie❤️
  den

  Du kunne gå ind under dem der har delt og så trykke på to tilfældige❤️❤️❤️❤️

 • Svar
  Agnes olsen
  den

  @agnesmarieolsen@icloud.com

  Du kunne trække lod så det var tilfældigt, eller du kunne vælge selv så det blev lidt mere personligtigt?
  Det kunne være så fucking fedt at komme til den koncert, har været fan i cirka 7 år. Men jeg er sikker på du finder den rigtige❤️

 • Svar
  Cecilie Juhl
  den

  Heyy Hamsa! Super cool konkurrenc, men sådan er du jo;) DREAM FRIEND<3
  Mail: Cecilie.juhl@live.dk

  Måden jeg synes du skal finde vinderne på er, at hvis du læser alle disse kommentarer, når du så tænker, Hey babe! Du skal da med! Så skal du da vælge dem! Følg din intention!

  Good vibes hon

 • Svar
  Sabrina yusef
  den

  Min e-mail er

  Sabrinayusef19882@gmail.com

 • Svar
  Marta
  den

  Hej hamsa. jeg har været fan af justin bieber siden 2010, siden da har jeg altid drømt at få billetter til hans koncert 🙂 Jeg har aldrig noget at få billetter, men jeg har altid ting måske næste gang, men nej:-( Det er min største drøm at komme til hans koncert, Hvis jeg vinder så vil jeg være den GLADESTE PIGE I HELE VERDEN!! Jeg vil gøre alt for at komme til koncerten! håber virkelig Jeg vinder 🙂 min mail er marta@bidaro.com <3

 • Svar
  Nina feldmann
  den

  Det kunne være fedt hvis du kunne trække lod og filme en video når du gør det. ::))

 • Svar
  Sabrina klos
  den

  Jeg ved ikke hvordan du skal trække vinderne men jeg vil SÅÅ gerne vinde!! Mama needs a little jb in my life!??

 • Svar
  Anna
  den

  Du kunne bruge en hjemmeside?
  Og min mail er @annalysholt@gmail.com??

 • Svar
  Lærke
  den

  Det ville være så fedt❤️Jeg syntes at det kunne være sjov hvis du trak lod om det i en video ❤️

  E-mail : laerkehaacks@hotmail.com ❤️

 • Svar
  Jasmin ryan
  den

  Hej hamsa! Jeg kunne vildt godt tænkt mig at komme med dig! Jeg må gerne for min mor og jeg ville blive super glad for at møde dig og se Justin bieber! Jeg syntes det er vildt fedt at du viser din kærlighed til alle os fans! Du er et rigtig idol! Jeg ville være super glad da jeg har haft en lidt hård tid for tiden, og så bare glemme alt om set og møde dig?? Det ville være sjovt hvis du filmede at du trak en vinder? E-mail: jasmineryan04@gmail.com

 • Svar
  Diana Kassim El-Khatib
  den

  Hej Hamsa:)
  Jeg synes, at du enten skulle trække lod, eller så bruge den der app, som andre youtuber også bruger, når de skal lave giveaways.
  Btw så er min e-mail nanakhatib27@hotmail.com

 • Svar
  Nadia R.
  den

  Jeg synes at du skal tælle hvor mange der er med i konkurrencen, også spørge en person om et tal mellem 1 – hvor mange der nu er med 🙂 Eller skrive det ned på papir, smide i en bøtte, også trække en. Så kan man også skrive navn osv på, så skal man ikke til at lede efter det 😛

  Min Email: Nadi3831@sofienet.dk

 • Svar
  Nadine Nissen
  den

  Jeg synes du skal vælge nogle tilfældigt. Lav eventuelt en live-video, hvor du trækker en vinder! Kunne være fedt.
  Min bedste veninde Louise skal med til den koncert – tror vi ville hygge os rigtig meget sammen med dig ?? vi er begge 23/24 år, så ingen problemer med mor og far, haha.

  Mail: Nadine.nissen@yahoo.dk

  Knus

 • Svar
  Ida Schilder
  den

  OMG! Det ville være så SINDSYGT at vinde Justin Bieber billetter og så at skulle følges mig dig?
  Jeg synes bare, at du skal følge din initiationer… Men jeg tror det letteste ville være at trække lod, altså sig et tal og så tæl indtil du når det antal kommentare?
  Håber på det bedste! Held og lykke til jer allesammen!
  E-mail: Idaschilder@live.dk

 • Svar
  Louise Badino
  den

  Jeg synes du skal bruge en hjemmeside, som finder En vinder tilfældigt. Man kan også skrive hvorfor det lige præcist er en selv der skal vinde og så vælger du en du synes fortjener at vinde? ?

  Min mail: louise.badino@hotmail.com

 • Svar
  Pia Rotbøl
  den

  Du skal da trække vinderen på en eller anden skør måde, imens det hele bliver filmet

 • Svar
  Sus L. Hansen
  den

  Jeg krydser fingre 🙂
  Min mail er: qilsus@gmail.com

  O jeg synes, du skal trække videren via. random.org 🙂

 • Svar
  Ellena
  den

  Hej Hamsa?
  Jeg er en pige far KBH, der er 12 fylder 13 om en måned. Jeg elsker dine videoer, og jeg kunne sygt godt tænke mig at vinde denne konkurence! Og det kunne være den vildeste oplevelse både at møde dig og komme til koncert! Min mail er:
  bassiba04@gmail.com
  Det kunne være fedt hvis du bare træk lod om hvem der vandt!❤️
  Tusind kys Ellena Haghos

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.