TOM FORD BEAUTY – ULTRA SHINE LIP GLOSS ♡TOM FORD BEAUTYULTRA SHINE LIP GLOSS: WET VIOLET = ROSE CRUSH = SAHARA PINK.


Hej Beauty loves! Tror jeg har sagt det mange gange, også inde på min YouTube-kanal. Nemlig at jeg IKKE er fan af lipgloss hehe… Det er jeg stadigvæk ikke, men der er virkelig en kæmpe forskel på de forskellige lipgloss derude (lol…Det ved i vel også godt!?) Ej! Jeg er blevet virkelig glad for Ultra Shine Lip Gloss by Tom Ford Beauty. De er så lækre, silkebløde og cremede i konsistensen. De glider let over huden og holder i timevis. Jeg vil helt bestemt gerne have fat i flere af farvene og prøve Tom Ford Beauty matte læbestifter, som også kan købes ved Magasin. Faktisk kan mærket kun købes hos Magasin hehe… Jeg glæder mig til at blogge mere om mærket, som jeg har testet en del fra. Har i prøvet noget fra mærket…? Så må I meget gerne kommentere under indlægget her. Ha’ en dejlig weekend & aften! Produkterne er sendt til test.

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.