VENINDE LOVE AND GOOD DAY..

Min søde veninde Paulina er på besøg fra Aalborg.. Yeeeeah! Hun kom herhjem ved en 14-tiden, og vi tog en smut forbi byen (Paulina har aldrig været i Holstebro før!) Så hun skulle jo se hvor det er jeg kommer fra..?! Vi shoppede lidt (eller jeg shoppede lidt) Kunne købe alt for tiden!! Kender i det? De dumme perioder.. MEN! Kan I huske den body creme fra “The body shop”, som jeg snakkede om på min produkter jeg har brugt op – video? Den creme, som jeg ikke havde mere af. Den fik jeg købt igen idag! Den hedder AFRICA HONEY & BEESWAX HANDS & FOOT BUTTER.. Elsker den + elf setting spray.. Den er også super lækker..! Vi hygger lige nu med slik og tv.. Håber at I hygger jer! HUSK AT DELTAGE I MIN NYE MAKEUP GIVE-AWAY PÅ YOUTUBE..! | HAMSA YASSIN |

Processed with VSCOcam with f2 preset

Paulina købt en gave til mig dér hun lige har været i Polen.. Det er en meget lækker sæbe, som dufter af mango.. Avvv! Den dufter så fab! Tak min søde!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  den

  Fantastisk indlæg skatter. Kun fordi jeg er en del af den nu.. Haha ej. Du fantastisk.. Hhaha.
  Vil ikke hjem i morgen :-((

  Håber du er glad for gaven skatteeer! <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Du er så dejlig! Du får ikke lov til, at gå….!! Kys!

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  den

  Fantastisk indlæg skatter. Kun fordi jeg er en del af den nu.. Haha ej. Du fantastisk.. Hhaha.
  Vil ikke hjem i morgen :-((

  Håber du er glad for gaven skatteeer! <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Du er så dejlig! Du får ikke lov til, at gå….!! Kys!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.