VINDEREN AF PARADISE HOTEL 2016..!!


FOTO: TV3


Ej.. Jeg skriver ikke lige hvem det er, men jeg kan se på Paradise Hotel’s ‘fan side’ at 95% af dem, som har kommenteret på, hvem det er som de tror vinder, har 110% ret. Jeg synes det har været en kedelig sæson i år. ØV! Havde forventet mere med alle de reklamer, som de havde hypet med, inden det hele startede.  Onani Caroline er helt bestemt den sjoveste fra denne sæson og hun er super god på tv. Desværre synes jeg, at alle de nye blev ristet ud med det samme. Jeg håber at  Onani Caroline og Mathias vinder denne sæson, så har jeg ikke sagt for meget!

 

 • Svar
  Filippa
  den

  Hej Hamsa!
  Mig og min veninde Alberte har kontaktet dig over mail! vi vil gerne snakke med dig om din baggrund osv. Vi har dette som skoleprojekt. Og vi kommer fra 7.Y på skorpeskolen. Vi ville gerne mødes med dig på en café eller noget i københavn eller hvor det end passer dig. Du må meget gerne svare på vores mail!
  mvh. Filippa og Alberte

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.