FOR LÆKKER TIL LOVE & FOR LÆKKER TIL KØBENHAVN.

september 2, 2013

Jeg deltog i sæson 4 i afsnit 7. Som i godt ved date jeg  Gustav og jeg havde aldrig troet at det skulle være det jeg skulle lave i mit liv, jeg har altid gerne vil lave tv og må ærligt indrømme at jeg sagde nej de første par gange men jeg tænkt at det kunne være et lille start og jeg fortryder på ingen måder jeg deltog i programmet det har givet så mange muligheder og det har været en oplevelse som ikke alle kommer på. Jeg havde ikke regnet med at afsnittet ville blive så stort. I kan læse her omkring nogle artikel Realityportalen har skrevet om det. Afsnittet kan ses på Viaplay eller Tv3play.

http://realityportalen.dk/rcarticle/derfor-dater-man-gustav/

http://realityportalen.dk/rcarticle/gustavs-date-i-vild-forvandling/

http://realityportalen.dk/rcarticle/for-laekker-til-love-date-jeg-elsker-reality/?

Den nye sæson starter på Torsdag d. 5 septemper på Tv3 kl 21.00 og der dukker jeg også op igen. Jeg kan desvære ikke fortælle så meget om det afsnit men glæd jer det bliver super sjovt! Igen har realityportalen skrevet et artikel som i kan læse her – http://realityportalen.dk/rcarticle/gustav-dater-hamsa-igen/

 

 • Reply
  Tpalberte
  september 3, 2013 at 3:15 pm

  Hej søde Hamsa. Ikke for noget men en dag hvor at du ikke skal noget kunne du så måske komme til den lille by der hedder Ry?? Der bor jeg nemmelig og jeg kumme vildt godt tænke mig at møde dig!

  De største kram og knus fra en af de største fans<3<3<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 3, 2013 at 3:23 pm

   Hej Alberte!
   Jeg ved ikke lige hvor ry ligger.. Men mon ikke vises engang? Knus

   • Reply
    Tpalberte
    september 3, 2013 at 3:25 pm

    Ok.

    Jeg kan måske skrive til dig til min konfirmation og så du måske kunne komme til Århus min blå mandag??

    KNUS

 • Reply
  Chloie
  september 9, 2013 at 1:31 pm

  I like your site and thought I would share the service I use to get tons of website visitors. http://gmbal.com/079x I am very happy with the website visitors that I get from their company and I would recommend them to any webmaster.

Leave a Reply