STAY STRONG AND FIGHT.

september 2, 2013

Ja, vi vil alle ha’ drømmekroppet og se godt ud? Men hvordan? Mange tror at man bare skal spise sundt og den ene dag og den anden dag skal man sidde med en pose chips. Men nej, sådan hænger det ikke sammen, jeg har selv været der og fedme har ramt Danmark så meget den dag idag, men problemet skal man jo ikke lukke øjnene for og istedet for at kigge ned på de folk som er tykke eller har et par ekstra kilo på kroppen skal man hjælpe til. Jeg har altid været en tynd dreng også blev jeg ældre og i 2011 skete der så mange ting i mit liv at jeg hurtigt tog mange kg på..  Og sådan forsætter det men jeg var på ingen måder flov eller ked af over jeg tog på fordi der var en meningen med det hele. Man behøver ikke og sidde og spise flere slags usunde ting for at tag på. Men som i godt ved eller har set tog jeg på date med vores elskede Gustav i for lækker til love sæson 4. Og det var bestemt ikke for at vise Gustav at jeg var bedre end ham. Jeg viste hvem jeg var og så ud i nuet og vi er alle enige om at jeg ikke var den tyndeste dreng lige der. Jeg sagde til mig selv at i det nye år (2013) vil jeg tabe mig og få min krop tilbage. Jeg vil bare ikke gi’ op for jeg hader og sidde og føle mig som en “tabe” hvis i forstår hvad jeg mener. Jeg tabt mig og min drøm gik i opfyldelse! Nu der mange der spørger hvordan osv. Men i kan altid kommenter omkring hvad i vil vide omkring alt mit vægttab og jeg vil lave en indlæg omkring det! Fight. xx Hamsa.

 • Reply
  Camilla Hansen
  september 3, 2013 at 11:38 am

  Jeg elsker dig helt vildt meget Hilsen din største Fan -Camilla welovehamsa på instagram<3<3<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 3, 2013 at 2:12 pm

   Tusind tak søde Camilla <3

 • Reply
  Camilla Hansen
  september 3, 2013 at 11:38 am

  Jeg elsker dig helt vildt meget Hilsen din største Fan -Camilla welovehamsa på instagram<3<3<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 3, 2013 at 2:12 pm

   Tusind tak søde Camilla <3

 • Reply
  emilie
  september 3, 2013 at 11:54 am

  du er virkelig mit idol & min inspiration

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 3, 2013 at 2:13 pm

   Det er jeg glad for! Tak søde 🙂

 • Reply
  emilie
  september 3, 2013 at 11:54 am

  du er virkelig mit idol & min inspiration

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 3, 2013 at 2:13 pm

   Det er jeg glad for! Tak søde 🙂

 • Reply
  Lotte
  september 10, 2013 at 2:46 pm

  Hej Hamsa..

  Jeg står selv og vil rigtig gerne igang med at tabe mig, jeg har prøvet mange gange før, men jeg falder altid i 🙁 ..
  Jeg syntes det er super svært at tage sig sammen til at sige nu skal jeg spise sundt, og nu skal jeg motionerne det antal gange i ugen.. Hvordan kom du af med din sukkertrang? Og hvordan holder du modet oppe, når du faktisk aller mest har lyst til at svømme rundt i cola, og slik!? Og sidst men ikke mindst, hvordan kommer du ud af døren og får motioneret, når du ikke ooooooorker noget som helst?

  Med venlig hilsen
  Lotte.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 10, 2013 at 4:41 pm

   Hej søde Lotte.
   Jamen jeg sagde bare til mig selv at det var SLUT NU! jeg tænker hele tiden på hvordan jeg ville se ud og det fik mig til og blive ved og ved..
   selvfølgelig synes jeg også det er hårdt og træls at træne hele tiden eller tænke på at spise sundt? Men jeg må bare ikke gi’ op og så tog jeg billeder
   af min krop engang i ugen også hvergang jeg kunne se forskel vil jeg bare blive ved.. slik skal der være plads til engang i ugen.
   Held og lykke <3 tak for du følgere med.

 • Reply
  Lotte
  september 10, 2013 at 2:46 pm

  Hej Hamsa..

  Jeg står selv og vil rigtig gerne igang med at tabe mig, jeg har prøvet mange gange før, men jeg falder altid i 🙁 ..
  Jeg syntes det er super svært at tage sig sammen til at sige nu skal jeg spise sundt, og nu skal jeg motionerne det antal gange i ugen.. Hvordan kom du af med din sukkertrang? Og hvordan holder du modet oppe, når du faktisk aller mest har lyst til at svømme rundt i cola, og slik!? Og sidst men ikke mindst, hvordan kommer du ud af døren og får motioneret, når du ikke ooooooorker noget som helst?

  Med venlig hilsen
  Lotte.

 • Reply
  Lotte
  september 10, 2013 at 2:46 pm

  Hej Hamsa..

  Jeg står selv og vil rigtig gerne igang med at tabe mig, jeg har prøvet mange gange før, men jeg falder altid i 🙁 ..
  Jeg syntes det er super svært at tage sig sammen til at sige nu skal jeg spise sundt, og nu skal jeg motionerne det antal gange i ugen.. Hvordan kom du af med din sukkertrang? Og hvordan holder du modet oppe, når du faktisk aller mest har lyst til at svømme rundt i cola, og slik!? Og sidst men ikke mindst, hvordan kommer du ud af døren og får motioneret, når du ikke ooooooorker noget som helst?

  Med venlig hilsen
  Lotte.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 10, 2013 at 4:41 pm

   Hej søde Lotte.
   Jamen jeg sagde bare til mig selv at det var SLUT NU! jeg tænker hele tiden på hvordan jeg ville se ud og det fik mig til og blive ved og ved..
   selvfølgelig synes jeg også det er hårdt og træls at træne hele tiden eller tænke på at spise sundt? Men jeg må bare ikke gi’ op og så tog jeg billeder
   af min krop engang i ugen også hvergang jeg kunne se forskel vil jeg bare blive ved.. slik skal der være plads til engang i ugen.
   Held og lykke <3 tak for du følgere med.

 • Reply
  bine
  september 11, 2013 at 3:29 pm

  det er så flot søde, er rigtig stolt at dig.
  det du gerne vil tror du på at du kan og det kan du så også<3:)
  stort kys og kram fra mig (trutmund_)

 • Reply
  bine
  september 11, 2013 at 3:29 pm

  det er så flot søde, er rigtig stolt at dig.
  det du gerne vil tror du på at du kan og det kan du så også<3:)
  stort kys og kram fra mig (trutmund_)

 • Reply
  bine
  september 11, 2013 at 3:29 pm

  det er så flot søde, er rigtig stolt at dig.
  det du gerne vil tror du på at du kan og det kan du så også<3:)
  stort kys og kram fra mig (trutmund_)

Leave a Reply