VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOG.

september 2, 2013

Hey diamonds <3

Så skete det sgu! Det mit aller første indlæg og der vil komme en masse på bloggen omkring mit liv, tøj, reality, op og ned ture, hvem jeg er og hvad jeg laver.  Jeg håber at i vil ta’ godt imod bloggen for jeg har virkelig været spændt og nervøs for hvad i vil tænke! I må meget gerne sende en kommenter, jeg kommer til skrive en masse info på instagram så i altid kan se med når der sker noget nyt på bloggen. I kan også sende mig et mail hvis i har brug for spørge mig eller bare har lyst til en snak. Tak for støtten og tak til Jasmin som har designet bloggen! Og tak alle min Diamonds læsere. Love HAMSA.

 

 • Reply
  Maja Bolding
  september 2, 2013 at 6:17 pm

  Endelig åbnede din blog, ser frem til en masse skønne indlæg.
  Glæder mig, til at følge dig i fremtiden Hamsa.
  Kys kys <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 2, 2013 at 7:39 pm

   Hej smukke!
   Tusind tak! xx

 • Reply
  Liaizafkashty
  november 7, 2013 at 4:59 pm

  Tak for de interessante oplysninger

Leave a Reply