JEWELRY BY BLACK – DESIGN.

3. september 2013

Jeg er helt vildt tosset med mine nye smykker fra  Jewelry by Black-design! De var så søde og sende mig 3 slags af deres fine smykker som i kan se på billedet her 4 ringe og et smykke armbånd der altid skinner igennem til et  festlig aften i byen. Priserne er helt okay på deres online shop! Her er  linket til facebook som i kan tjekke https://www.facebook.com/JewelrybyBlackDesign?fref=ts ud på deres hjemmeside og gi’ et like  ellers kan i følge dem her @jewelryblackdesign på instagram.

 • Svar
  Cecilie Christensen.
  6. september 2013 at 12:11

  Du er simpelthen for skøn.
  Du inspirer både mig og sikkert også mange andre.
  Be proud..
  Knus

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. september 2013 at 12:12

   tusind tak søde <3

 • Svar
  Gunilla
  11. september 2013 at 11:13

  Så dejlig du er skat, du er virkelig den bedste skat. Vær stolt over dig selv. Du er fantastisk skat. <3

Skriv en kommentar