STOP MOBNING OG VÆR DIG SELV.

3. september 2013

Tiderne skifter meget og dér sker hele tiden noget nyt med os mennesker og omgivelserne. Jeg har ikke altid selv være den “søde” dreng, jeg har også såret andre mennesker og jeg vil kun sige, at jeg har lært en masse af det. Jeg synes mobning er blevet et hit i Danmark, ikke kun i skolerne men mange steder. Jeg ser mobning som en ond ting. Der er så mange der bliver mobbet i dag, den tynde, den pæne, den tykke eller den rige. Og det faktisk ikke bare mobning – Men GROV MOBNING! Hvilket er trist og jeg forstår simpelthen ikke, at folk nyder at hænge hinanden ud på facebook, snaphat og div. medier. Alle kan hænge ting op på nettet og det gør jeg også selv, men der er grænser for hvad man hænger ud omkring andre mennesker. Jeg forstår ikke, at man kan nyde at sætte billeder op af en anden person som har cuttet sig selv og sætte det op på facebook for at få “likes”. Hvad sker der for det? Jeg synes, det er trist! Stop med det. Hvorfor kan man ikke vær’ sig selv? Hvorfor? Jeg forstår ikke, at man skal svine andre til fordi man ikke er til det, man ikke selv er. Det er super svært for mange at vær’ dem selv og vise hvem de er, fordi der er andre som konstant skal se ned på dem. Heldigvis er jeg ikke en af dem som bukker mig for andres meninger og det er bestemt ikke noget andre skal… Ja, det er svært, men man må selv vælge om man vil være lykkelig eller ulykkelig og leve efter andres meninger… Hvad tænker I om mobning og at man skal vær’ sig selv? Hvad tænker I omkring det? xx Hamsa.

 • Svar
  Amalie Privat.
  19. januar 2014 at 18:04

  <stopmobning=" "

  Jeg syntes at det er helt forfærdeligt at mobbe, jeg forstår ikke hvorfor folk ikke bare siger til sig selv " hvordan vil jeg ha' det, hvis nogle mobbede mig". Flere gange når jeg ser nogle børn mobbe andre på min skole, siger jeg altid til dem " hvordan vil du ha' det hvis det vat dig der folk mobbet".
  Jeg har selv prøvet at mobbet fra 0 klasse til 4 klasse med min højde(jeg er meget lav). Jeg græd til en skolehjemsamtale, da jeg skulle fortælle til min lære(min yndlings lære) at jeg blev mobbet, pga at hun spurgte om det og på den måde fik jeg det stoppet. Det er en meget længere historie, har bare forkortet den lidt.
  Hamsa, jeg syntes at du er et fantastisk menneske at du støtter andre mennesker der bliver mobbet

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2014 at 18:07

   Hvor er jeg ked af at du skulle igennem disse ting i dit liv. Jeg håber at du er okay! Jeg glad for du vil dele det med mig! Det betyder meget! Du kan altid skrive hvis du har brug for det! Hamsa 🙂

Skriv en kommentar