THE WEEKEND AND YOLO…..

9. september 2013

Min weekend startet i torsdags og så dum som jeg nu altid er blev jeg lokket med ned i nattelivet med min gode veninde Marita. Ja, det var faktisk super sjovt  og vi hygget os!Festen var super god. Om jeg har haft det dårligt i HELE weekenden? Ja tak! Det gør’ jeg simpelthen ikke mod mig selv igen! Never… ” og det siger vi vel altid gør’ vi ikke? ” Haha. never say never “ Når men ellers har jeg bare  hygget mig og ikke rigtigt lavet det store! ØV at man skal ødelægge sin weekend på en enkelt nat…. Men ‘i’m young og sjovt skal jeg også ha’ det. 😉 HEY!!! Idag har jeg præcis haft min blog i en uge og jeg simpelthen blevet SÅ  glad for mit site.. Synes faktisk det går godt! Havde slet ikke regnet med det ville gå SÅ godt og tusind tak for du sidder lige nu og læser min blog.. Ønsker jer alle en dejlig mandag!

 xx Hamsa.

    Skriv en kommentar