TIPS TIL TRÆNING – if you can dream it you can do it ♥

10. september 2013

Hey honeys ♥

Jeg hader faktisk og træne! Det bare ikke mig, jeg synes det er så kedeligt! Men når jeg  kommer igang kan jeg bare ikke stoppe igen! Det igen om at man orker det! Hvorfor ikke bruge 30 min på noget godt for sig selv? Ja, det ku’ vi tænke os til…. Os mig selv! Men jeg presse mig selv – JEG SKAL og DET SKAL DU OGSÅ!

 1.  – Jeg starte altid med at løbe 10 miniutter så jeg kan kom igang – Det bare min måde.
 2.  Husk altid at drikke en masse vand! Det er faktisk super vigtigt og jeg ved der mange der glemmer og gør’ det. Men det er super godt for en når man bruger kroppen så meget.
 3. Hulahopring – Det er simpelten det bedste og JA det hjælper! En på 1,5 kg kan købes i Bilka eller andre steder og prisen er 150 kr. 20 minutter hverdag kan gør’ et kæmpe forskel og jeg synes det er super sjovt! Men hey, husk og gør’ det på begge sider for ellers bliver det grimt.
 4. BOLD – til at lave mave øveleser er det super nemt og godt! Det SÅ nemt og man kan styre det som man præcis vil det og hvordan. De to har hjulpet mig MEGET og det kan anbefaldes.

Det var nogle af mine tips denne gang, og flere vil komme senere hen.

xx HAMSA.

 

 • Svar
  Gunilla
  11. september 2013 at 11:14

  Vil helt klart prøve skat. <3

 • Svar
  Gunilla
  11. september 2013 at 11:14

  Vil helt klart prøve skat. <3

Skriv en kommentar