POSERBY OG GAVER TIL MIG ♥♥

12. september 2013

Jeg elsker gaver! Og jeg er så heldig at Pernille vil benytte mig med nogle af hendes fantastiske postere som bare passer til mig og mine drømme!!!!! Pernille er en skøn dame på 29 som også bor her i Holstebro med sin mand og to børn + deres fantastiske hund Conrad! Pernille laver postere og her på instagram  http://instagram.com/krea_pernille       kan i tjekke dem ud måske finder du en som passer til dig? Det tror jeg du gør! Desuden er Pernille en dejlig veninde som jeg altid kan snak med om mange ting. Tak for  dejlig selskab  og gaverne <3 – Husk og tjek efter ♥ måske kan vi finde på noget give away næste gang? XX HAMSA.

 • Svar
  Martita
  14. september 2013 at 23:28

  du er sej.. du er så sej

 • Svar
  Martita
  14. september 2013 at 23:28

  du er sej.. du er så sej

Skriv en kommentar