STOP FORDOMME OM ADHD – VI ER MENNESKER.

13. september 2013

Hey honeys ♥

Jeg er bestemt ikke perfekt, jeg har også mine “mørke sider” og selvom jeg smiler og er glad, har jeg også en del ar på sjælen. Jeg har 3 diagnoser og det er bestemt ikke noget jeg råber ud til alle og enhver. Det er ikke fordi jeg er flov over det, for det er jeg bestemt ikke! SÅ dette indlæg betyder super meget og det er virkelig et meget sårbar emne for mig. ADHD – ja hvad betyder det for mig? Jeg er bestemt stolt over at have ADHD! Jeg ser det som en stor gave. Den er ikke altid positiv men den er der altid for mig. Jeg har skrevet en lille tekst til min ADHD som i kan læse her. “ Kære ADHD. Du efterlader mig tit i frustration.. Du tænker ikke før du taler, du er rastløs og du sætter en hel tankevirksomhed i gang i mit hoved. Du har så mange ideer og tanker, men du er ikke altid lige god til at realisere dem alle. Så tit bliver det til usammenhængende sætninger. Ingen forstår dig særlig godt og jeg møder tit folk med fordomme, der slet ikke kender dig. Men du er og vil altid være en del af mig og det må jeg lærer at leve med på godt og ondt. Jeg troede aldrig jeg skulle møde så fantastiske og intelligente mennesker som folk med ADHD. Folk glemmer og overser hvilken power og styrke det er at have dig” Det sådan jeg ser min “negative” side af min ADHD.. Igår blev jeg også spurgt af en pige der selv har en diagnose; “Er du aldrig flov over det?” “Flov”, udbrød jeg lettere forvirret.. Flov over hvad? Jeg har en diagnose som jeg ikke selv har valgt, her i livet. Jeg har de bedste mennesker omkring mig, ja mit liv er hårdt, men fantastisk! Her smilede jeg og forsatte.. Og det aller bedste er at min diagnose ikke ER mig men en DEL af mig. Det vil jeg stå ved til hver en tid og det er lige præcis derfor jeg bare ved at jeg skal overbevise f.eks sådan nogle som dig, at i er helt unikke og aldrig aldrig skal bukke under for folks fordomme…

 • Svar
  Hazal Korkmaz
  19. september 2013 at 18:26

  Elsker det her indlæg skat! Du så åben omkring det, det så modigt! Du er HELT klart et kæmpe forbillede for en masse mennesker derude! Bliv ved med det! Knus <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. september 2013 at 18:28

   Tusind tak min skat! Du er skøn.. Tak for støtten <3

 • Svar
  Hazal Korkmaz
  19. september 2013 at 18:26

  Elsker det her indlæg skat! Du så åben omkring det, det så modigt! Du er HELT klart et kæmpe forbillede for en masse mennesker derude! Bliv ved med det! Knus <3

Skriv en kommentar