FORDOMME ER SVAGT!!

17. september 2013

Jeg vil gerne dele dette her med jer, som er lidt personligt, det er noget jeg har tænkt meget på, og et emne der klart skal tages op! Psykiske syge mennesker, er personligt dem jeg har mødt, de mest fantastiske, indsigtfulde, klogeste,medfølende jeg har mødt. De er misfortsåede, og forstår ærligt ikke hvorfor de bliver set så meget ned på!! Hvad er der galt med at være Anderledes? Er selv anderledes, og ja, det er hårdt, men ville aldrig ønske mig at være normal, fordi anderledeshed er specielt og det gør dem netop specielle! Hvorfor fanden er det sådan et tabu for os? Psykisk sygdom er noget vi ALLE kan blive ramt af, eller er pårørende til, og dem der er i kontakt med disse mennesker burde speak up og være med til at fjerne fordommene, istedet for at være flove over det, eller lyver om det! Stop med det, har du det selv, så stå ved det, du er fandme noget unikt og garanteret et smukt menneske med livet som en kamp. Denne kamp disse mennesker kæmper, er noget vi ALLE burde lærer af, beundrer og have respekt for! Det er disse mennesker vi nemt overser, og putter ned i den laveste kasse, men hvorfor? Pga et sind de ikke selv har valgt? Er i klar over hvilken fucking styrke det er, at være syg! Det er modgang i livet normale mennesker aldrig aldrig kommer i nærheden af, så stop med at dømme, og start med at vise dem den respekt de fortjener! XX HAMSA.

 • Svar
  Luise
  25. september 2013 at 22:37

  Skat , er så pisse stolt over alt det du har opnået ! Synes det så fedt at du ikke bare blogger om kun “ligegyldige” ting , men at du faktisk støtter og hjælper folk. Du og jeg ved hvad det vil sige. Og mange kan ikke sætte ord på det, måske hjælper du med det. Det så flot du stiller dig frem og er så ærlig . Og du har så meget ret i det du skriver, vi bliver stærkere af det selvom det er hårdt men “normale” folk som du siger, selvom jeg nu også vil kalde os normale på vores egen måde , ved ikke hvad det vil sige og have det svært men tro mig det kommer. På den ene eller anden måde. Men flot klaret babe ! Er fucking stolt af dig og forsæt dit gode arbejde. Du er en skøn person og forsæt endelig sådan ! Love <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. september 2013 at 22:49

   Tak min skat! Det varer virkelig!!!!! Du er skøn!!!!!! Jeg så glad for dig. Tak for du støtter min blog <3
   WE LOVE TLC 😛 <3

Skriv en kommentar