Hvorfor tabte jeg mig??? Og fortid…

26. september 2013

Hey honeys ♥

I spørger mig tit om hvorfor jeg tabt mig? Og om det var for Gustavs skyld? Men nu kan jeg forklar mig og jeg håber at i læser med for det er ret personligt emne for mig omkring mit vægttab. Som jeg har sagt før har jeg altid været den tynde dreng igennem hele folkskolen og faktisk hele mit liv, men i 2011 skete der rigtig mange ting i mit liv – Jeg flyttet hjemmefra og den periode havde jeg det bestemt ikke særligt godt. Første kom jeg jo på medicin omkring mine diagnoser og selvfølgelig tog jeg meget på af medicinen som de fleste gør. Jeg festet meget og var egentlig ret ligeglad med det hele, men det var ikke fordi jeg havde spist meget som de fleste altid dømmer andre for hvis de bare har taget på! Og det synes jeg faktisk er mega dårlig stil.. Selvom jeg selv altid har dømt folk har jeg også set livet på et helt andet syn efter de ting jeg har gået igennem selv og det synes jeg er et vigtig vidne. Når men jeg forsat med at tag på og det lod jeg faktisk ikke mærke til underligt nok. November 2012    fik jeg så muligheden for at tag på date med Gustav og jeg var bestemt tvivl men forsatan jeg har jo altid stået ved hvem jeg var? Hvorfor skulle jeg gemme mig fordi jeg havde taget på? ” var Gustavs syn omkring mig så vigtig”? Hell no! Jeg stod frem som jeg var i nuet og var fuldstædig ligeglad med hvad hans mening og resten af Danmark tænkt om mig. Det var mig og sådan så jeg ud der, og når jeg ser tilbage nu gør’ det mig bare så stolt at jeg stod frem og jeg håber hele mit hjerte at alle i skønne mennesker bare er jer selv. Men jeg havde sagt til mig selv at i det nye år (2013) vil jeg bare tabe mig og lovet mig selv at jeg ikke ville gi’ op! Jeg startet d. 15 Jan 2013 – sjovt nok var de første 14 dage ikke så slemme igen. Men igennem rejsen har jeg haft kriser, grædt, faldet, råbt, skreget og aldrig givet op! Never say Never! Jeg  havde slet ikke regnet med jeg ville tabe mig så meget! Men jeg blev hardcore til det og mit mål var bare at TABE mig! SÅ alle kan godt tabe sig hvis de bare har tålmodigheden til det og det havde jeg også svært ved men det accepteret jeg med tiden. Nogle gange stod jeg op kl: 05.00 om morgene mens det var mørkt og koldt og løb en lang tur.. Mit budskab er: KÆMP! OG TRO PÅ DIG SELV. Jeg lover at du når dine mål her i livet .. XX HAMSA.

 • Svar
  Alberte
  26. september 2013 at 15:38

  Det er fandeme flot det er!
  også at du skriver det!
  DU ER NIIICE!!
  <3<3<34<3<3<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. september 2013 at 16:29

   Tusind tak søde! det betyder meget 🙂 Love <3

 • Svar
  Alberte
  26. september 2013 at 15:38

  Det er fandeme flot det er!
  også at du skriver det!
  DU ER NIIICE!!
  <3<3<34<3<3<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. september 2013 at 16:29

   Tusind tak søde! det betyder meget 🙂 Love <3

 • Svar
  Anne Jegsen
  26. september 2013 at 17:57

  Det er altså virkelig flot! smukke!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. september 2013 at 22:02

   tak skatter mus <3

   • Svar
    Nette
    27. september 2013 at 12:40

    Du er en stor inspiration! Ikke kun viser du den rigtige og sunde måde at gøre det på men du også svarer og rådgiver dine læsere rigtig godt 🙂 Du har f.eks. inspireret mig til st bruge Husk produktet 🙂

    Knus og Love
    Nette

 • Svar
  Anne Jegsen
  26. september 2013 at 17:57

  Det er altså virkelig flot! smukke!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. september 2013 at 22:02

   tak skatter mus <3

   • Svar
    Nette
    27. september 2013 at 12:40

    Du er en stor inspiration! Ikke kun viser du den rigtige og sunde måde at gøre det på men du også svarer og rådgiver dine læsere rigtig godt 🙂 Du har f.eks. inspireret mig til st bruge Husk produktet 🙂

    Knus og Love
    Nette

 • Svar
  sarah
  13. oktober 2013 at 15:02

  Mashah allah.. du lyder til at være et smukt sjæl

 • Svar
  sarah
  13. oktober 2013 at 15:02

  Mashah allah.. du lyder til at være et smukt sjæl

Skriv en kommentar