TID TIL DET! And my life…

29. september 2013
 • HVOR?

  Allerførst skal man se sig rundt omkring. Man skal finde ud af hvor man præcis står i livet, nu og her og hvorfor man er som man er? Man kan altid starte med at sige til sig selv ” Hvorfor er jeg her nu?” Hvis man er nede er der altid en grund til at man er det. Men det er en rejse vi alle skal igennem, på en eller anden måde her i livet. Man kan evt. stop med at give op, tage kampen op med sig selv og se på hvad man kan ændre på i stedet. Vi alle mennesker og vi ender altid i problemer og steder vi måske ikke har lyst til og være i. SÅ mit bud er – Tjek dig selv ud før du ender i flere problemer.

HVORNÅR?

F.eks. kan jeg tage et emne op som i kender mig mest for. Mit vægttab – Hvornår taber man sig og hvor langtid går der? Hello guys? Sådan var jeg også selv i starten – Men heeey, det hele handler faktisk mest bare om tålmodighed. At man tror på sig selv hele vejen igennem og ikke bare giver op før man er i mål. SÅ vær’ tålmodig og tag det hele i pakken med!

SJÆL.

Vores allerstørste værdi her i livet er vores sjæl! Vores sjæl gør os til den vi præcis er. Ens sjæl får også pletter med på vejen hvis man har haft hårde tider i sit liv, eller har haft en sygdom og tit dukker ens problemer op fra sin fortid i barndommen, jo ældre man bliver. Jeg har personligt mange pletter på min sjæl.. Og det har jeg taget med mig i dag, og gjort det til en positiv ting. Ens sjæl skal renses og have det godt. SÅ bliv afklaret med hvem du er og acceptere nogle valg du måske tog engang, men fortryder nu.. Tag lange ture i skoven, kom ud og mærk livet. Sjælen er nemlig vores bedste ven – vores største værdi.

DEN JEG ER NU.

Mange og rigtig mange føler sig usikker den dag i dag. Tit føler man sig grim, tyk eller bare ikke god nok til alle andre. Men hvorfor stå op, for at få en status hos andre? Hvorfor bevise andre at man ikke god nok som man er? At man ikke behøver og ligne en Paris Hilton for at være godkendt hos andre? Hvorfor kan man ikke bare være sig selv? Jeg synes det er vigtig og være den man præcis er og som man er. At man ikke behøver og gå i meget kort tøj, ryge hash eller drikke sig fuld hver dag, for at andre skal synes at man er sej. Jeg synes man skal forme sit eget “jeg”, gå i det tøj man har lyst til og ikke føle sig presset eller dum for at få et status hos andre. Jeg ved der mange derude dér konstant sætter sig i fokus og slet ikke er den de udgiver sig for og er dybt ulykkelig indeni for at få ” et status hos andre ” Drop det! og vær’ dig selv

 • Svar
  Lazer lars
  29. september 2013 at 17:49

  Du siger noget super gode ting i dit indlæg. Godt skrevet – det mindede mig lidt op et indlæg jeg selv har skrevet på min egen blog idag .
  http://Www.lazer.dk

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. september 2013 at 17:52

   cool Lars <3

 • Svar
  Lazer lars
  29. september 2013 at 17:49

  Du siger noget super gode ting i dit indlæg. Godt skrevet – det mindede mig lidt op et indlæg jeg selv har skrevet på min egen blog idag .
  http://Www.lazer.dk

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. september 2013 at 17:52

   cool Lars <3

Skriv en kommentar