♥ ONCE UPON A TIME AND ME.

1. oktober 2013

Jeg synes tit at folk har en masse lort at sige og bestemt omkring mig. Jeg er ikke bedre end andre og vil hellere ikke være det, jeg deltog i for lækker til love som en helt normal dreng som havde fortiden bag sig som alle andre mennesker. Jeg havde ikke regnet med at det ville blive så stort og det blev det altså! Jeg hader og råbe det højt op omkring det fordi der sidder så mange mennesker derude som er pisse misundelig over at jeg har fået det jeg gerne ville. Det sørgeligt og tænke på at andre f.esk vælger og beskyld mig for nogle rygter eller bare konstant opretter falske profler på de sociale . medier for at udgive sige for at være “mig” og skrive en masse lort. Jeg har heldigvis en masse skønne mennesker der opdatere mig på det dukker op. Jeg vil bare ikke hænge ud på fortiden som ” den slemme dreng” Jeg synes selv jeg har gjort en masse dumme ting, men jeg er kommet videre i mit liv og rettet op på mange af  mine svagheder. Noget jeg bare ikke helt forstår er at når andre vælger og sætte billeder op af dengang jeg var tyk og skriver at jeg slet ikke har tabt mig og det bare noget jeg digter op i mit lille hoved? Hm… Ja, sådan er det vel hos mange at de har for meget fritid men det kan jeg takke dem for at gi’ mig + her på bloggen og mere snak.. Status pt… fuck fortiden, fuck haters, ja fuck nu bare dem.. Jeg vil ha’ det godt… Hvis man har lyst til snak om mig, jamen værsgo det er op til dig. TAK til mine læsere som støtter mig altid – love you <3

602996_269270603213630_1164315063_n

 • Svar
  sina
  28. oktober 2013 at 13:33

  når folk bare snakker og snakker om en, skal man bare være ligeglad. Man skal slet ikke tage sig af folks meninger, bare man har det godt med sig selv <3

 • Svar
  sina
  28. oktober 2013 at 13:33

  når folk bare snakker og snakker om en, skal man bare være ligeglad. Man skal slet ikke tage sig af folks meninger, bare man har det godt med sig selv <3

Skriv en kommentar