SUNDAY AND A LONG WEEKEND….

6. oktober 2013

Hej bloggen ♥

Så har jeg haft 2 dage pause fra bloggen uden et indlæg! Rekord indtil videre, jeg elsker jo og blogge for jer men weekenden har været lang og trist. I fredags startede jeg hardcore ud med en kasse vin med Sine og det endte i byen… Sup! Jeg skal slet ikke feste i langtid nu. Jeg kan simpelthen ikke holde til det mere! Det var godt nok en vild nat, puha. Igår (Lørdag) Jeg kan mærke, at ked af det-heden maser sig på. Jeg føler mig som det allermest triste menneske i hele, hele verden. Det hænger sammen med, at jeg fik nogle dårlige nyheder her til aften – eller, jeg kendte nok godt lidt til dem i forvejen. Kender du det, at du bliver bekræftet i noget, du bare ville ønske ikke var sandt? Så bliver man bare så fucking ked af det” Ja, sådan havde jeg det præcis igår og jeg hader den følelse overalt på jorden.

Søndag..

913254_297995813674442_1441110805_n

Jeg havde brug for frisk luft idag! Jeg bor tæt på andlægget her i Holstebro og det er bare perfekt til en lang gåtur når alt ikke lige hænge sammen! Men det skal lige siges at humøret er blevet bedre og jeg har det faktisk okay idag. Jeg prøver på lægge det bag mig, og det skal nok blive godt det hele igen. Kender i det? Hm….

Efterår og luft…

1374016_297995820341108_1279193396_n

Vejret er så smukt! Selvom det er koldt (lidt) SÅ er det rigtig efterårs- vejr jeg nyder det virkelig… Danm! Jeg må hellere rydde op og gør’ rent! Lejligheden ligner en bombe og det skal bare se godt ud nu! Imorgen er det mandag og jeg ser frem til en lækker ny uge.. Hyg jer skønne læsere <3 Tak for støtten! xx

    Skriv en kommentar