♥ DEAR OKTOBER AND AUTUMN……

8. oktober 2013

Hej bloggen.

Jeg vil nemlig ha’ lavet denne indlæg starten af måned.. Det jo alligevel d. 8 oktober idag, men fra nu af  vil jeg til og laver jeg lige en ” hej ny måned indlæg” som jeg selv kalder det. Nu hvor er vi jo kommet godt ind i efteråret her i Danmark og jeg har faktisk  glædet mig meget i år. Jeg synes ikke at min sommer/sommerferie var den bedste i år og derfor vil jeg bare “videre” hvilket vi er kommet nu. Jeg elsker virkelig at det blive mørkt og at der er lys over alt og bare hygge! Jeg skal til og drikke en masse te igen og købe en masse nyt lys og bare pynte op herhjemme til hygge og masser af lir. Her den første oktober for nogle dage siden sad jeg og skrev med min gode veninde Malene som i kender fra Paradise hotel sæson 9 og hun blev ved med skrive at det var oktober og jeg sad og sagde ” Nej Malene det er altså d. 1 september” Haha, jeg den smuttede vist lige lidt. Goodiebox/1711box – Min aller første box kommer en af dagene og jeg glæder mig til og lave den første video! wuuuuuhu!

6201667726_a29024170e_z

 

 

Hvad ser jeg frem til i oktober?

Hm… Jeg ser frem til en masse faktisk! Jeg kommer jo snart på tv igen og det er  cirka om 14 dags tid igen. På Tv3 (for lækker til københavn) hvor jeg overrasker Gustav! Jeg skal nok skrive en masse om det inden. Jeg skal til en masse møder omkring uddannelse, jeg skal blogge en helt del også skal jeg bestemt castes til en masse! Jeg skal ikke feste det næste stykke langetid og her i vintertiden vil jeg faktisk bare hygge mig….  Med en masse te, venner og biografture <3

tumblr_lpx4kl7o3X1qjagopo1_500

    Skriv en kommentar