– HVIS DU IKKE ER DIG SELV… HVEM ER DU SÅ??

oktober 10, 2013

Be yourself – everybody else is taken! Jeg siger det igen og igen og igen! Jeg kæmper bestemt for, at man skal være sig selv, og være den man er uden at skade andre. Ingen skal bestemme, hvordan du skal være, hvad du har på, eller hvad du synes om! Man skal ikke lade negative folk påvirke en eller gøre noget, fordi andre synes, man skal – fordi så lever man ikke sit eget liv! Mange af jeg spørger mig tit, hvordan det er at blive “snakket så meget om”, eller hvordan det er, at der hele tiden er nogen, som skal dømme mig – også selvom de slet ingen kender mig. Men folk har ret til deres egen mening, og jeg er en person, som man enten elsker eller hader. Og det er jeg lykkelig for og stolt over! For jeg har ikke behov for at bevise noget overfor nogen. Hvis jeg ikke er “god nok” i deres øjne, så har jeg heller ikke brug for dem i mit liv. Jeg har altid været en frisk person, som hopper med på vognen, når jeg bliver spurgt om noget, og jeg er bestemt stolt af, at jeg – efter min egen mening – er en åben person! Og sådan håber jeg virkelig, at alle mennesker ser på livet. ♥  This is your time, honey Do no harm – take no crap! ♥

 

1388541_299222006885156_942368096_n1388541_299222006885156_942368096_n

⋆ DENNE APP- STORE HEDDER: PicLab

og det er gratis..Hent den på din Iphone eller Smart-  phone..

ER JEG GOD NOK SOM JEG ER??

Den her kommer vi nok ikke udenom: “Er jeg god nok, som jeg er?”. Det spørger vi tit os selv om – jeg gør i hvert fald, og jeg tror faktisk, det er naturligt og sundt at stille sig selv det spørgsmål. For så er det nemlig dér, man skal sige: “JA! Jeg er fucking god nok, præcis som jeg er!” Måske bliver du mobbet, eller måske føler du dig ikke god nok af andre grunde. Det kan være, du synes, du er grim eller tyk, eller måske er dit selvværd i bund. Men gør det dig til et dårligt menneske? Nej! Og den gode nyhed er, at hvis man synes, man er grim eller tyk, så kan man selv gøre noget ved det! Vi lever i år 2013, og i dag kan alt lade sig gøre! Det er vigtigt at tro på sig selv og prøve at styrke sin egen selvtillid – for der er desværre mange, som prøver at tynge dig ned! Og så skal man også huske, at i sidste ende kan man ikke bruge de mennesker, som ikke vil en noget godt, til en fucking skid! Det er dit eget valg – men du lever livet mest og bedst, hvis du lever for dig selv, og vigtigst af alt: hvis du er dig selv!

    Leave a Reply