MINE BEKENDELSER!

18. oktober 2013

Igår aftes så jeg programmet om Saseline “Mine bekendelser”, på kanal 4. Jeg blev helt optaget af Saselines fortid og hvad hun har været igennem i så mange år. Jeg må indrømme at min respekt til hende er kæmpe stor! Jeg bliver helt glad når andre “kendte” viser deres mørke sider og blot fortæller os mennesker at ” Hey vi lever ikke kun på den røde løber og alt i vores liv er ikke lyserødt” Jeg er bestemt heller ikke perfekt og det bekræfter mig bare i at det er okay, at jeg tit blogger om hvordan jeg ser livets gang. Som i selv godt ved, er jeg ikke perfekt og prøver heller ikke på nogen måde og ville være det. Selvom jeg poster billeder op af min hverdag hvor andre nok tænker “Hey han lever da super godt” Så ved i at det er løgn! Jeg viser også tit mine trælse dage, for jeg elsker at dele mit liv med jer. Jeg har tit haft postet billeder op af hvor jeg var helt nede og skrevet “Det er okay og græde og det er okay at vise man er ked af det” Og ja, det står jeg ved for det er naturligt for alle. Jeg har ikke behov for at vise at mit liv altid kører på skinner, for det gør det bestemt ikke. Mange vil mene at det er “flovt” at vise sine følelser til andre mennesker, men der tager i fejl. Jeg har selv, da jeg var yngre, syntes at det var super pinligt og vise at man var ked af det eller ikke var helt på toppen. Og som vi alle kender satte jeg en facade op. Det er super dumt da man kun ødelægger sig selv og går længere og længere ned af det. Jeg siger det hele og det vil jeg altid gøre ligemeget hvad.. Husk og vær’ jer selv. Hvis folk ikke kan lide jer for den i er, så er det bare synd for dem. Husk på at det er dem som går glip af jer og ikke omvendt. XO

Saseline “ Mine bekendelser” hver onsdag kl. 21:00 på Kanal4  ♥

1377169162_thomas_loevring_Saseline_Sorensen

 • Svar
  Hikmet
  18. oktober 2013 at 11:23

  Arj hvor er det godt skrevet! Jeg elsker din blog fortsæt med det!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 11:24

   tusind tak baby <3

 • Svar
  Hikmet
  18. oktober 2013 at 11:23

  Arj hvor er det godt skrevet! Jeg elsker din blog fortsæt med det!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 11:24

   tusind tak baby <3

 • Svar
  Jesper Boye
  18. oktober 2013 at 16:47

  Hvor det smukt skrevet ven!! <3
  Du er et fantastisk menneske, du gør tingene på din helt egen unikke måde, og det virkelig inspirerende og se, du inspirere mig til at fulde ende min egen drøm, vær stolt af dig selv!!!

  Love
  Din ven Jesper. <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:50

   Hvor er du sød Jepser! Tusind tak <3
   Stay Strong!

 • Svar
  Jesper Boye
  18. oktober 2013 at 16:47

  Hvor det smukt skrevet ven!! <3
  Du er et fantastisk menneske, du gør tingene på din helt egen unikke måde, og det virkelig inspirerende og se, du inspirere mig til at fulde ende min egen drøm, vær stolt af dig selv!!!

  Love
  Din ven Jesper. <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:50

   Hvor er du sød Jepser! Tusind tak <3
   Stay Strong!

 • Svar
  Julie
  18. oktober 2013 at 16:50

  Jeg elsker virkelig at du er så åben! Det fedt at du tør være dig selv, fortsæt med det :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:51

   Tak for dit ærlig mening! Du sød <3

 • Svar
  Julie
  18. oktober 2013 at 16:50

  Jeg elsker virkelig at du er så åben! Det fedt at du tør være dig selv, fortsæt med det :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:51

   Tak for dit ærlig mening! Du sød <3

 • Svar
  Casper Mai
  18. oktober 2013 at 16:51

  Nice blog mus ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:52

   Tak Casper <3

 • Svar
  Casper Mai
  18. oktober 2013 at 16:51

  Nice blog mus ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:52

   Tak Casper <3

 • Svar
  Majken Mygind
  18. oktober 2013 at 16:52

  Årh min skat. Selvfølgelig er det okay at være ked af det og græde, det er en naturlig ting for alle, og selvom man ikke tror det er der faktisk også kendte der græder og har nogen dårlige dage! Jeg synes det skide fedt at du på en måde laver et “budskab” ud til folk og ikke bare en slags reklame 🙂 bliv ved med det du gør skat! Du er for sej :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:53

   Tak for din hilsen skat. Det betyder meget 🙂
   Ses snart.. Knus <3

 • Svar
  Majken Mygind
  18. oktober 2013 at 16:52

  Årh min skat. Selvfølgelig er det okay at være ked af det og græde, det er en naturlig ting for alle, og selvom man ikke tror det er der faktisk også kendte der græder og har nogen dårlige dage! Jeg synes det skide fedt at du på en måde laver et “budskab” ud til folk og ikke bare en slags reklame 🙂 bliv ved med det du gør skat! Du er for sej :’)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 16:53

   Tak for din hilsen skat. Det betyder meget 🙂
   Ses snart.. Knus <3

 • Svar
  Jannie Grann Thøgersen
  18. oktober 2013 at 17:10

  Super flot skrevet, søde Hamsa <3 Jeg er så stolt af at se din forandring – både fysisk med dit vægttab, men så sandelig også med din personlighed! Du er så fantastisk og det må du aldrig nogensinde glemme. Jeg er en stolt veninde!
  Kys, knus og masser af varme tanker fra Jannie.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 17:38

   tusind tak min kære. Det betyder meget at du skriver det! Du er også en dejlig pige! Glæder mig til og se dig snart igen! Din millliii – girl 😉

 • Svar
  Jannie Grann Thøgersen
  18. oktober 2013 at 17:10

  Super flot skrevet, søde Hamsa <3 Jeg er så stolt af at se din forandring – både fysisk med dit vægttab, men så sandelig også med din personlighed! Du er så fantastisk og det må du aldrig nogensinde glemme. Jeg er en stolt veninde!
  Kys, knus og masser af varme tanker fra Jannie.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. oktober 2013 at 17:38

   tusind tak min kære. Det betyder meget at du skriver det! Du er også en dejlig pige! Glæder mig til og se dig snart igen! Din millliii – girl 😉

 • Svar
  Hazal Korkmaz
  18. oktober 2013 at 20:46

  Dejligt indlæg skat, man er hvem man er, og sådan er det bare ❤️ Bliv endelig ved

 • Svar
  Hazal Korkmaz
  18. oktober 2013 at 20:46

  Dejligt indlæg skat, man er hvem man er, og sådan er det bare ❤️ Bliv endelig ved

 • Svar
  Emilie Christensen
  18. oktober 2013 at 20:53

  Baby<3
  Tak for din hjælp, der er så meget respekt her fra skat. Jeg er blevet så glad pga dine opslag og billeder, både her og på Instagram! Jeg har lært så meget af dig, og det er jeg dig evig taknemlig for!
  Bliv ved min skat, stay strong som du altid siger<3
  og til alle dem der hater, fuck dem.
  Jeg elsker dig:-*

 • Svar
  Emilie Christensen
  18. oktober 2013 at 20:53

  Baby<3
  Tak for din hjælp, der er så meget respekt her fra skat. Jeg er blevet så glad pga dine opslag og billeder, både her og på Instagram! Jeg har lært så meget af dig, og det er jeg dig evig taknemlig for!
  Bliv ved min skat, stay strong som du altid siger<3
  og til alle dem der hater, fuck dem.
  Jeg elsker dig:-*

 • Svar
  Louise Stege
  19. oktober 2013 at 15:27

  Sødeste Hamsa!<3
  Elsker din blog, keep going!❤️❤️❤️

  Love you!

  #Staystrong

  – Louise s

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. oktober 2013 at 16:25

   Tak søde! Dejlig støtte som dig kan man altid regne med.
   love <3

 • Svar
  Louise Stege
  19. oktober 2013 at 15:27

  Sødeste Hamsa!<3
  Elsker din blog, keep going!❤️❤️❤️

  Love you!

  #Staystrong

  – Louise s

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. oktober 2013 at 16:25

   Tak søde! Dejlig støtte som dig kan man altid regne med.
   love <3

Skriv en kommentar