MINE BEKENDELSER!

oktober 18, 2013

Igår aftes så jeg programmet om Saseline “Mine bekendelser”, på kanal 4. Jeg blev helt optaget af Saselines fortid og hvad hun har været igennem i så mange år. Jeg må indrømme at min respekt til hende er kæmpe stor! Jeg bliver helt glad når andre “kendte” viser deres mørke sider og blot fortæller os mennesker at ” Hey vi lever ikke kun på den røde løber og alt i vores liv er ikke lyserødt” Jeg er bestemt heller ikke perfekt og det bekræfter mig bare i at det er okay, at jeg tit blogger om hvordan jeg ser livets gang. Som i selv godt ved, er jeg ikke perfekt og prøver heller ikke på nogen måde og ville være det. Selvom jeg poster billeder op af min hverdag hvor andre nok tænker “Hey han lever da super godt” Så ved i at det er løgn! Jeg viser også tit mine trælse dage, for jeg elsker at dele mit liv med jer. Jeg har tit haft postet billeder op af hvor jeg var helt nede og skrevet “Det er okay og græde og det er okay at vise man er ked af det” Og ja, det står jeg ved for det er naturligt for alle. Jeg har ikke behov for at vise at mit liv altid kører på skinner, for det gør det bestemt ikke. Mange vil mene at det er “flovt” at vise sine følelser til andre mennesker, men der tager i fejl. Jeg har selv, da jeg var yngre, syntes at det var super pinligt og vise at man var ked af det eller ikke var helt på toppen. Og som vi alle kender satte jeg en facade op. Det er super dumt da man kun ødelægger sig selv og går længere og længere ned af det. Jeg siger det hele og det vil jeg altid gøre ligemeget hvad.. Husk og vær’ jer selv. Hvis folk ikke kan lide jer for den i er, så er det bare synd for dem. Husk på at det er dem som går glip af jer og ikke omvendt. XO

Saseline “ Mine bekendelser” hver onsdag kl. 21:00 på Kanal4  ♥

1377169162_thomas_loevring_Saseline_Sorensen

 • Reply
  Hikmet
  oktober 18, 2013 at 11:23 am

  Arj hvor er det godt skrevet! Jeg elsker din blog fortsæt med det!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 11:24 am

   tusind tak baby <3

 • Reply
  Hikmet
  oktober 18, 2013 at 11:23 am

  Arj hvor er det godt skrevet! Jeg elsker din blog fortsæt med det!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 11:24 am

   tusind tak baby <3

 • Reply
  Jesper Boye
  oktober 18, 2013 at 4:47 pm

  Hvor det smukt skrevet ven!! <3
  Du er et fantastisk menneske, du gør tingene på din helt egen unikke måde, og det virkelig inspirerende og se, du inspirere mig til at fulde ende min egen drøm, vær stolt af dig selv!!!

  Love
  Din ven Jesper. <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:50 pm

   Hvor er du sød Jepser! Tusind tak <3
   Stay Strong!

 • Reply
  Jesper Boye
  oktober 18, 2013 at 4:47 pm

  Hvor det smukt skrevet ven!! <3
  Du er et fantastisk menneske, du gør tingene på din helt egen unikke måde, og det virkelig inspirerende og se, du inspirere mig til at fulde ende min egen drøm, vær stolt af dig selv!!!

  Love
  Din ven Jesper. <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:50 pm

   Hvor er du sød Jepser! Tusind tak <3
   Stay Strong!

 • Reply
  Julie
  oktober 18, 2013 at 4:50 pm

  Jeg elsker virkelig at du er så åben! Det fedt at du tør være dig selv, fortsæt med det :’)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:51 pm

   Tak for dit ærlig mening! Du sød <3

 • Reply
  Julie
  oktober 18, 2013 at 4:50 pm

  Jeg elsker virkelig at du er så åben! Det fedt at du tør være dig selv, fortsæt med det :’)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:51 pm

   Tak for dit ærlig mening! Du sød <3

 • Reply
  Casper Mai
  oktober 18, 2013 at 4:51 pm

  Nice blog mus ❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:52 pm

   Tak Casper <3

 • Reply
  Casper Mai
  oktober 18, 2013 at 4:51 pm

  Nice blog mus ❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:52 pm

   Tak Casper <3

 • Reply
  Majken Mygind
  oktober 18, 2013 at 4:52 pm

  Årh min skat. Selvfølgelig er det okay at være ked af det og græde, det er en naturlig ting for alle, og selvom man ikke tror det er der faktisk også kendte der græder og har nogen dårlige dage! Jeg synes det skide fedt at du på en måde laver et “budskab” ud til folk og ikke bare en slags reklame 🙂 bliv ved med det du gør skat! Du er for sej :’)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:53 pm

   Tak for din hilsen skat. Det betyder meget 🙂
   Ses snart.. Knus <3

 • Reply
  Majken Mygind
  oktober 18, 2013 at 4:52 pm

  Årh min skat. Selvfølgelig er det okay at være ked af det og græde, det er en naturlig ting for alle, og selvom man ikke tror det er der faktisk også kendte der græder og har nogen dårlige dage! Jeg synes det skide fedt at du på en måde laver et “budskab” ud til folk og ikke bare en slags reklame 🙂 bliv ved med det du gør skat! Du er for sej :’)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 4:53 pm

   Tak for din hilsen skat. Det betyder meget 🙂
   Ses snart.. Knus <3

 • Reply
  Jannie Grann Thøgersen
  oktober 18, 2013 at 5:10 pm

  Super flot skrevet, søde Hamsa <3 Jeg er så stolt af at se din forandring – både fysisk med dit vægttab, men så sandelig også med din personlighed! Du er så fantastisk og det må du aldrig nogensinde glemme. Jeg er en stolt veninde!
  Kys, knus og masser af varme tanker fra Jannie.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 5:38 pm

   tusind tak min kære. Det betyder meget at du skriver det! Du er også en dejlig pige! Glæder mig til og se dig snart igen! Din millliii – girl 😉

 • Reply
  Jannie Grann Thøgersen
  oktober 18, 2013 at 5:10 pm

  Super flot skrevet, søde Hamsa <3 Jeg er så stolt af at se din forandring – både fysisk med dit vægttab, men så sandelig også med din personlighed! Du er så fantastisk og det må du aldrig nogensinde glemme. Jeg er en stolt veninde!
  Kys, knus og masser af varme tanker fra Jannie.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 18, 2013 at 5:38 pm

   tusind tak min kære. Det betyder meget at du skriver det! Du er også en dejlig pige! Glæder mig til og se dig snart igen! Din millliii – girl 😉

 • Reply
  Hazal Korkmaz
  oktober 18, 2013 at 8:46 pm

  Dejligt indlæg skat, man er hvem man er, og sådan er det bare ❤️ Bliv endelig ved

 • Reply
  Hazal Korkmaz
  oktober 18, 2013 at 8:46 pm

  Dejligt indlæg skat, man er hvem man er, og sådan er det bare ❤️ Bliv endelig ved

 • Reply
  Emilie Christensen
  oktober 18, 2013 at 8:53 pm

  Baby<3
  Tak for din hjælp, der er så meget respekt her fra skat. Jeg er blevet så glad pga dine opslag og billeder, både her og på Instagram! Jeg har lært så meget af dig, og det er jeg dig evig taknemlig for!
  Bliv ved min skat, stay strong som du altid siger<3
  og til alle dem der hater, fuck dem.
  Jeg elsker dig:-*

 • Reply
  Emilie Christensen
  oktober 18, 2013 at 8:53 pm

  Baby<3
  Tak for din hjælp, der er så meget respekt her fra skat. Jeg er blevet så glad pga dine opslag og billeder, både her og på Instagram! Jeg har lært så meget af dig, og det er jeg dig evig taknemlig for!
  Bliv ved min skat, stay strong som du altid siger<3
  og til alle dem der hater, fuck dem.
  Jeg elsker dig:-*

 • Reply
  Louise Stege
  oktober 19, 2013 at 3:27 pm

  Sødeste Hamsa!<3
  Elsker din blog, keep going!❤️❤️❤️

  Love you!

  #Staystrong

  – Louise s

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 19, 2013 at 4:25 pm

   Tak søde! Dejlig støtte som dig kan man altid regne med.
   love <3

 • Reply
  Louise Stege
  oktober 19, 2013 at 3:27 pm

  Sødeste Hamsa!<3
  Elsker din blog, keep going!❤️❤️❤️

  Love you!

  #Staystrong

  – Louise s

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 19, 2013 at 4:25 pm

   Tak søde! Dejlig støtte som dig kan man altid regne med.
   love <3

Leave a Reply