UPDATE (My Secret) ♥

22. oktober 2013

My Secret..  

Jeg er altid ærlig overfor mig selv og bestemt også overfor jer. Jeg bliver tit spurgt om jeg er “lykkelig” eller om hvordan det er og være “kendt”. Jeg synes bestemt ikke at jeg er kendt, og jeg tænker faktisk ikke så meget over det som jeg gjorde engang. Jeg synes det er super fedt at jeg har nået så meget på kort tid og jeg udvikler mig super meget hele tiden. Men det er ikke bare noget som er “kommet” til mig, jeg har selv kæmpe for at få mine blog op og køre og jeg har bestemt brugt tid på INSTAGRAM. Jeg ligger meget tid i det og som sagt elsker jeg at dele mit liv med jer. En af mine store Secret er at jeg aldrig troede jeg ville være “blogger” eller blogge om mit liv. Jeg har aldrig været god i skolen eller stavet som andre kan, men jeg kæmper med det. Jeg stoler ikke rigtig på folk, det er faktisk en af mine svage sider og jeg hader det virkelig. Men igennem mange år har jeg prøvet mange ubehaglige ting som jeg ikke er klar til og komme ind på endnu. Jeg stoler på virkelig få, måske 1-2 mennesker.. Jeg hader det så meget. Men i kender det vel? Når man bliver såret gang på gang er det bare ikke nemt og lukke sig op igen. Men jeg er allerede et skidt på vej, jeg kan se problemet og vil gøre noget ved det. Hvilket det også er om at “ tilgive ” andre…

992534_303088313165192_868982589_n992534_303088313165192_868982589_n

 

Lykkelig/Ulykkelig

Jeg har tit mange dage hvor jeg bare ikke orker folk, hverken mig selv eller nogen anden. Det kender i vel? Jeg har mange secret og jeg vil bestemt ikke komme ud med dem alle endnu. Jeg lykkelig når jeg er i nuet og når alt køre som det skal og alt omkring mig er sundt og godt! Sidst jeg var lykkelig, (overdrevet) lykkelig, var dengang jeg bare valgte og sige til mig selv at jeg ikke ville leve på andres meninger og holdninger. Jeg havde facaden oppe konstant, 24/7 og havde næsten ingen følelser. Jeg var faktisk meget såret over at jeg ikke var “mig” hvilket var en trist periode. Tænk og skulle være en “anden” fordi man ikke ville fortælle andre at man var homoseksuel og bange for hvad man kunne miste på det? Og ja, jeg har mistet på det men når jeg tænker mig om igen, så er det ikke mig der har mistet dem? Det faktisk dem som har mistet mig! De glemmer at jeg er Hamsa og ikke ham fyren som er til det samme køn. Jeg vil langt hellere ha’ 1 ven end og ha’ 1000 falske… Husk og lyst til dit hjerte lige meget hvad! XO

 • Svar
  Jesper Boye
  22. oktober 2013 at 15:22

  Sidder med våde øjne!!!!! <3
  Du har inspireret mig, du er ikke bare en ven, du min bror!!!
  Det siger jeg til få, og mener det! Du er så fantastisk, og dem der ikke kan se det gode i dig, det dem der går glip af den mest imødekommende, sød, smuk og elegant ven nogensinde! Du er så fantastisk! Så tak fordi jeg må være en del af dit liv! Det virkelig dejligt! Du kæmper hvert eneste dag for dine drømme, det så smukt! Flere burde gøre som dig.
  Du vil altid være nær mit hjerte baby !!! <3
  Krammer til dig <3 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   22. oktober 2013 at 15:33

   Tak Jesper! Du er altid så sød 🙂 Det betyder super meget!
   Selv tak og i lige måde! Knus 🙂

 • Svar
  Jesper Boye
  22. oktober 2013 at 15:22

  Sidder med våde øjne!!!!! <3
  Du har inspireret mig, du er ikke bare en ven, du min bror!!!
  Det siger jeg til få, og mener det! Du er så fantastisk, og dem der ikke kan se det gode i dig, det dem der går glip af den mest imødekommende, sød, smuk og elegant ven nogensinde! Du er så fantastisk! Så tak fordi jeg må være en del af dit liv! Det virkelig dejligt! Du kæmper hvert eneste dag for dine drømme, det så smukt! Flere burde gøre som dig.
  Du vil altid være nær mit hjerte baby !!! <3
  Krammer til dig <3 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   22. oktober 2013 at 15:33

   Tak Jesper! Du er altid så sød 🙂 Det betyder super meget!
   Selv tak og i lige måde! Knus 🙂

 • Svar
  emilie
  22. oktober 2013 at 17:29

  hej smukke hamsa, elsker virkelig alt ved dig <3 du er så inspirerende, og får smilet frem på mig tusinde tak. 🙂

  hvad bruger du til at redigere dine billeder?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   22. oktober 2013 at 18:01

   Hej mus 🙂
   tak hvor er du skøn! 🙂 Jamen jeg bruger mest whitagram <3

 • Svar
  emilie
  22. oktober 2013 at 17:29

  hej smukke hamsa, elsker virkelig alt ved dig <3 du er så inspirerende, og får smilet frem på mig tusinde tak. 🙂

  hvad bruger du til at redigere dine billeder?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   22. oktober 2013 at 18:01

   Hej mus 🙂
   tak hvor er du skøn! 🙂 Jamen jeg bruger mest whitagram <3

 • Svar
  Nadiye
  22. oktober 2013 at 22:14

  Hej søde dejlige Hamsa!
  Elsker din blog og din ærlighed!
  Bliv ved med det!:-*
  Du en Diamant for mig<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   22. oktober 2013 at 22:16

   Tak min søde! 🙂

 • Svar
  Nadiye
  22. oktober 2013 at 22:14

  Hej søde dejlige Hamsa!
  Elsker din blog og din ærlighed!
  Bliv ved med det!:-*
  Du en Diamant for mig<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   22. oktober 2013 at 22:16

   Tak min søde! 🙂

 • Svar
  Sophia S. Nystrøn
  24. oktober 2013 at 17:38

  Jeg sidder nærmest også og græder…. Men på en god måde jeg er virkelig blevet rørt og det et helt fantastisk at du allerede har lært så meget af livet<3 jeg elsker dig meget højt og vil altid følge dig<33
  Knus Sophia som er en af de to piger som styre _Hamsayassin på Instagram<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. oktober 2013 at 18:11

   Tusind tak elsket. I støtter så meget! Jeg elsker jer.
   Tusind tak piger <3

 • Svar
  Sophia S. Nystrøn
  24. oktober 2013 at 17:38

  Jeg sidder nærmest også og græder…. Men på en god måde jeg er virkelig blevet rørt og det et helt fantastisk at du allerede har lært så meget af livet<3 jeg elsker dig meget højt og vil altid følge dig<33
  Knus Sophia som er en af de to piger som styre _Hamsayassin på Instagram<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. oktober 2013 at 18:11

   Tusind tak elsket. I støtter så meget! Jeg elsker jer.
   Tusind tak piger <3

Skriv en kommentar