3..2..1 LET’S GO!

24. oktober 2013

No pain No gain…

Det har været en lang sommer med lækre fornøjelser og sjove bytur. Men nu er det simpelthen helt slut fra min side, jeg har de sidste to dage startet “min seriøse” trænings program igang igen. And i love it, jeg har bare dovnet hele sommeren igennem og har bare hygget mig alt for meget! Det kender i vel? Men jeg har bestemt ikke taget på dér jeg også har spist sundt og stadig gøre. Jeg har simpelthen valgt og hverken partyuartig i et halvt år og tro det eller la’ vær så kan jeg faktisk godt. Det har jeg jo bevist før jeg godt kan? Så hvorfor ikke nu? (Jeg skal engang feste på min egen fødselsdag el. nytårsaften) I tirsdags startet jeg ud med  20 minutters  “crosstrainer ” som er min yndlings udstyr til træning – halløj. Jeg forbrændte faktisk 700 kalorie  på 20 minutter og det er en godt start. Man skal aldrig gå alt for meget amok i starten for så køre man helt død i det og det ønsker jeg godt nok ikke for mig selv eller nogen andre selvom tanken kommer tit ” skal jeg gi’ op nu ” Never say never og husk det! Igår (Onsdag) dovnet jeg på sofaen der Rita blev sendt også skulle jeg jo også lige se ” Mine Bekendelser” med Saseline og efter det (cirka klokken 22:00) rejst jeg mig op og danset mig løs til Zumba musik i 30 minutter. Og jeg fik da svedt som aldrig før! Mit råd derude er: Tag det stille og rolig, lad vær med og gå for meget amok i starten og bare nyd det. 1410725ui3zyqgjla 

 

 • Svar
  sina
  28. oktober 2013 at 13:23

  det er så fedt at du kan få dig selv til at gå op og træne, jeg er bare blevet alt for doven her for tiden fordi det ikke er godt vejr 🙁 men vil prøve nogen af dine gode råd <3 <3

  kys herfra

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. oktober 2013 at 13:24

   Tak smukke prinsesse! Du har tabt dig så meget og jeg er så stolt! <3

 • Svar
  sina
  28. oktober 2013 at 13:23

  det er så fedt at du kan få dig selv til at gå op og træne, jeg er bare blevet alt for doven her for tiden fordi det ikke er godt vejr 🙁 men vil prøve nogen af dine gode råd <3 <3

  kys herfra

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. oktober 2013 at 13:24

   Tak smukke prinsesse! Du har tabt dig så meget og jeg er så stolt! <3

Skriv en kommentar