BANANKAGE NEM AT LAVE OG FEDTFATTIG.

24. oktober 2013

 

OPSKRIFT ♥

1375897_303782536429103_1795734348_n1377380_303782733095750_1991495355_n

 

Banan: 3 stk.

Hvedemel:  250 gram.

Brun Farin: 125 gram.

Honning: 2. spsk. 

Bagepulver: 2 tsk.

Olie: 1dl.

Mørk Chokolade 44%: 1oo gram.

Hasselnødder: 100 gram.

Æg: 2.stk

Hak chokolade og nødder groft.  Mos bananerne (gerne meget modne) med en gaffel og blad de andre ting i. Bland godt med ske, ikke elpisker.
Smør et ovnfast fad med flydende stegemargarine, med en bagepensel. og drys fadet med rasp, så det hænger i margarinen, hæld det overskydende rasp ud.
Hæld nu dejen i og bag kagen i ovenen ved 180 grader C. alm. ovn i 30-60 min alt efter tykkelsen af kagen (jo tykkere jo bedre) Stik ind midt i kagen med en stegenål, hænger der dej ved er den ikke færdig. Når kagen er taget ud af ovnen, lægges pålægchokoladen på side om side, mens den stadig er brandvarm, når chokoladen er smeltet, fordeles den med en kniv. Lad kagen afkøle.

  • Svar
    Paulina Thøgerse
    24. oktober 2013 at 16:57

    Fantastisk skat! Thanksss! <3

    • Svar
      Hamsa Yassin
      24. oktober 2013 at 16:58

      selv tak skat 🙂 Håber at du vil nyde den! Kys

  • Svar
    Paulina Thøgerse
    24. oktober 2013 at 16:57

    Fantastisk skat! Thanksss! <3

    • Svar
      Hamsa Yassin
      24. oktober 2013 at 16:58

      selv tak skat 🙂 Håber at du vil nyde den! Kys

  • Svar
    Olivia
    25. oktober 2013 at 7:36

    Ser fandme lækker ud! Bager du lige en til mig skat?? Er virkelig dårlig i et køkken!

    • Svar
      Hamsa Yassin
      25. oktober 2013 at 10:05

      med glæde skat 😀

  • Svar
    Olivia
    25. oktober 2013 at 7:36

    Ser fandme lækker ud! Bager du lige en til mig skat?? Er virkelig dårlig i et køkken!

    • Svar
      Hamsa Yassin
      25. oktober 2013 at 10:05

      med glæde skat 😀

  • Svar
    Henriette Tuborg
    31. oktober 2013 at 19:22

    Det ser vildt lækkert ud skat! Må jeg prøve en dag 🙂 ps. Du gør det super godt, er stolt af dig.

    • Svar
      Hamsa Yassin
      31. oktober 2013 at 20:00

      Tusind tak skat! 🙂 du savnet.

  • Svar
    Henriette Tuborg
    31. oktober 2013 at 19:22

    Det ser vildt lækkert ud skat! Må jeg prøve en dag 🙂 ps. Du gør det super godt, er stolt af dig.

    • Svar
      Hamsa Yassin
      31. oktober 2013 at 20:00

      Tusind tak skat! 🙂 du savnet.

Skriv en kommentar