OPSKRIFT ♥
Banan: 3 stk.
Hvedemel: 250 gram.
Brun Farin: 125 gram.
Honning: 2. spsk.
Bagepulver: 2 tsk.
Olie: 1dl.
Mørk Chokolade 44%: 1oo gram.
Hasselnødder: 100 gram.
Æg: 2.stk
Hak chokolade og nødder groft. Mos bananerne (gerne meget modne) med en gaffel og blad de andre ting i. Bland godt med ske, ikke elpisker.
Smør et ovnfast fad med flydende stegemargarine, med en bagepensel. og drys fadet med rasp, så det hænger i margarinen, hæld det overskydende rasp ud.
Hæld nu dejen i og bag kagen i ovenen ved 180 grader C. alm. ovn i 30-60 min alt efter tykkelsen af kagen (jo tykkere jo bedre) Stik ind midt i kagen med en stegenål, hænger der dej ved er den ikke færdig. Når kagen er taget ud af ovnen, lægges pålægchokoladen på side om side, mens den stadig er brandvarm, når chokoladen er smeltet, fordeles den med en kniv. Lad kagen afkøle.
12 Kommentar
Paulina Thøgerse
24. oktober 2013 at 16:57Fantastisk skat! Thanksss! <3
Hamsa Yassin
24. oktober 2013 at 16:58selv tak skat 🙂 Håber at du vil nyde den! Kys
Paulina Thøgerse
24. oktober 2013 at 16:57Fantastisk skat! Thanksss! <3
Hamsa Yassin
24. oktober 2013 at 16:58selv tak skat 🙂 Håber at du vil nyde den! Kys
Olivia
25. oktober 2013 at 7:36Ser fandme lækker ud! Bager du lige en til mig skat?? Er virkelig dårlig i et køkken!
Hamsa Yassin
25. oktober 2013 at 10:05med glæde skat 😀
Olivia
25. oktober 2013 at 7:36Ser fandme lækker ud! Bager du lige en til mig skat?? Er virkelig dårlig i et køkken!
Hamsa Yassin
25. oktober 2013 at 10:05med glæde skat 😀
Henriette Tuborg
31. oktober 2013 at 19:22Det ser vildt lækkert ud skat! Må jeg prøve en dag 🙂 ps. Du gør det super godt, er stolt af dig.
Hamsa Yassin
31. oktober 2013 at 20:00Tusind tak skat! 🙂 du savnet.
Henriette Tuborg
31. oktober 2013 at 19:22Det ser vildt lækkert ud skat! Må jeg prøve en dag 🙂 ps. Du gør det super godt, er stolt af dig.
Hamsa Yassin
31. oktober 2013 at 20:00Tusind tak skat! 🙂 du savnet.