GÆSTEBLOGGER – MISS PARADISE HOTEL 2013 ♥

oktober 25, 2013

Malene Sandgaard fra Paradise hotel 9.

Miss Paradise hotel 2013 1410725ui3zyqgjla1410725ui3zyqgjla1410725ui3zyqgjla1410725ui3zyqgjla

Malene fra Paradise hotel gæste blogger på min blog idag, her kan i læse om Malenes fortid inde på hottelet. Hendes forhold med de andre paradisoser og alt omkring hende og Kasper. I kan også følge Malene’s blog her (Malene, Paradise Hotel 2013) Hun har også en store site på instagram her kan i følge hende (malenesandgaard) Held og lykke!

1418465_304035106403846_1446906750_n1418465_304035106403846_1446906750_n

Hvordan var det og være på hotellet?
Det var super fedt! Hotellet er simpelthen så lækkert, så det klager man da ikke over
Samtidig elskede jeg spillet og de skønne mennesker man var sammen med.
Det var en kæmpe oplevelse! Og jeg fortryder ikke et sekund at jeg tog med.

Savner du forholdet med Anna, Camilla inde på paradise hotel?
Vi havde et super godt forhold til hinanden og det savner jeg da, men det er noget helt andet inde på hotellet end det er her ‘i den virkelige verden’.
Jeg snakker stadigvæk ofte med Anna og jeg er glad for at vi stadigvæk kan snakke sammen, på trods af alle de ting der er sket.
Livet efter Paradise Hotel kan være svært at forstå, for folk som ikke har prøvet det, så det har været rigtig rart at have hende at snakke med.

Fortyder du at du har haft sex med Kasper inde på hottelet?
Uh det er svært at svare på. Jeg bruger ikke mit liv på at gå og fortryde en masse ting. Min veninde fortalte mig en gang mottoet ”Hellere gøre noget du fortryder, end at fortryde noget du aldrig fik gjort”. Jeg lever mit liv i nuet og gør det jeg føler for lige i øjeblikket. Nu er vi også kærester, så jeg tror det ’undskylder’ det lidt, hæhæ.

Hvordan er Kasper og dit forhold idag?
Det er rigtig godt! Vi bor sammen i Kolding Jeg er stadigvæk smask forelsket i Kasper og kan ikke forestille mig at skulle være uden ham.

Hvad er dit mål med livet og blog?
Jeg er i øjeblikket i gang med at læse til markedsføringsøkonom, som jeg synes er rigtig spændene! Jeg ved ikke hundrede procent hvad jeg vil når jeg er færdig, men jeg synes at det kunne være rigtig spændene at arbejde med reklame.
Jeg har ikke det store mål med min facebookblog. Da jeg startede min side, havde jeg aldrig nogensinde regnet med at den ville blive så stor. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at lave oplæg og få så meget positiv feedback, som jeg gør. Jeg har fået en masse søde følgere, og det er jeg virkelig taknemlig for.

Hvordan er det og blive set som ” Malene fra paradise hotel? “
Det er så mærkeligt! Jeg tror aldrig at jeg kommer til at forstå, at jeg folk ser mig sådan. Jeg ser bare mig selv som ’Malene’, hæhæ

Hvem er dit idol?
Jeg har faktisk ikke noget idol. Jeg kan sagtens finde modetips og inspiration hos andre bloggere, men jeg ser ikke op til nogen.

 

 

 • Reply
  julie
  oktober 29, 2013 at 6:15 pm

  Hej jeg har også en blog lige som malene og så paradis hotel vær dag <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 29, 2013 at 9:53 pm

   Super fedt! Tak for kommenteret <3

 • Reply
  julie
  oktober 29, 2013 at 6:15 pm

  Hej jeg har også en blog lige som malene og så paradis hotel vær dag <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 29, 2013 at 9:53 pm

   Super fedt! Tak for kommenteret <3

 • Reply
  naim 001
  maj 1, 2014 at 12:11 am

  Thanks for the tips! They were really helpful!

  “billig arganolie”

 • Reply
  naim 001
  maj 1, 2014 at 12:11 am

  Thanks for the tips! They were really helpful!

  “billig arganolie”

Leave a Reply