SASÉ HUDPLEJESERIE ♥ (Video af Saseline)

oktober 29, 2013

Ungdommen er lykkelig fordi den har kapaciteten til at se skønheden. Enhver der beholder evnen til at skønheden, bliver aldrig gammel   ♥

Hej bloggen! Jeg så heldig at ha’ fået mig nogle lækre produktet af Saseline – fra Saselines bekendelse (på kanali aften kl. 21:00) Det er hendes nye hudplejeserie som hedder ” Sasé – Hudplejeserie”  Jeg har nemlig fået 4 fra hendes serie som jeg vil skrive om her og en lille ” Reklame video af Saseline” – Inden jeg starter med at fortælle om hendes produkter-  har.. Sorry! dumme Ekstra bladet udtalelser om disse produkter er “farlig” Men sådan  hænger det ikke sammen og alt omkring disse udtalelser kan i læser her: Saseline.com (information om det fra hendes egen blog) Så er det på plads! Sætter linket op her: SASÉ hvor i kan læse om alle hendes produkter og shoppe løs. XO

 

 

BODY MOISTURISER

Q1006

 

 Denne fugtighedscreme til kroppen er et skønt, let absorberbart og ikke-fedtende produkt, som øjeblikkeligt fugter huden. Cremen lindrer og blødgør og efterlader en ganske let duft. Huden føles glat og blød, og kombinationen af risklid og E-vitamin har en anti-aging effekt ved brug over en længere periode. Pris 149.

GENTLY EXFOLIATING FACIAL SCRUB

Q1002

 

En ansigsscrub, som med blid eksfolierende effekt nænsomt fjerner døde hudceller, renser porerne og efterlader huden silkeblød. Lycopen er en naturlig og mild AHA-frugtsyre, som sammen med de fine korn forstærker den lette eksfolierende effekt. Indholdet af kamille beroliger huden. Pris 199-.

NOURISHING & FIRMING FACIAL MASK

Q1003

 

Denne nærende maske har en svalende, opstrammende og anti- inflammatorisk effekt. Lerarten Kaolin er, grundet sine egenskaber i forbindelse med at trække urenheder og affaldsstoffer ud af huden, blevet anvendt i hudpleje gennem århundreder. Efter brug føles huden mere fast, friskere, sundere og yngre. Pris 199-,

LIP BALM

Q1005

 

En nærende, fugtgivende og blødgørende læbebalsam med let eksfolierende effekt. Læbebalsamen indeholder bl.a. blomster- peberkorn fra Tibet, som øger blodcirkulationen i læberne og giver en let øget fylde af læberne og en smuk glød. Pris: 99.-

    Leave a Reply