Don’t trust anyone but yourself quotes

6. november 2013

Stol kun på dig selv? Det siger vi jo gang på gang til os selv men vi er kun  mennesker og vi fejler, selv jeg fejler. Jeg støder tit ind i mange dumme mennesker (ikke at jeg ikke kan være dum til tider, det kan alle) dog er problemet tit at de fleste mennesker bruger “pokerface” og de er blevet så gode til det at man slet ikke kan gennemskue dem i dag. Jeg er færdig med visse personer i mit liv, færdig med dumme mennesker og bestemt færdig med dem som lyver overfor mig og bare misbruger ens tillid og deler ud af mit privatliv. Jeg er færdig med folk som digter historier om mig som aldrig har fundet sted og tolker en masse lort, jeg ikke ved noget som helst om. Jeg var faktisk ked af det igår, fordi jeg fandt ud af at mine tætte havde gået bag min ryg og hele verden stod pludselig stille for mig! Kender i det? Alt bliver bare sort og man står der helt alene og føler sig dum og knust. Jeg må efterhånden også lærer at ikke alle mennesker som vil mig noget godt og at man IKKE kan stole på alle. Stoler kun på 1-2 mennesker pt og det har jeg simpelhent bare valgt, for så kommer alt det snak ikke udefra og jeg skal bestemt ikke fortælle noget som helst om mig til andre mere! Det ender jo altid med at det er mig dér bliver såret i sidste ende. Folk er jo pisse ligeglad med mig, det hele handler jo om at kunne sælge en god historie som folk kan snakke om. Kender vi vist alle sammen til. Jeg har det i hvert fald bedre i dag da jeg har været ude og gå en lang tur og HEY! Min NIKON3200 er kommet hjem! Wuhu… Jeg var lige nede og hente den og nu skal der bare tages billeder og  laves en masse fede videoer til jer! Det er min fødselsdagsgave “fra mig til mig” haha! Har i også gjort det før? Jeg har ønsket mig det så længe nu! Jeg har fødselsdag om 9 dage og kommer jo på tv om 8 dage, så jeg vil ikke bruge min tid på at gå og tænke på det her mere. Jeg vil ikke være ked af det, jeg er stærk nok til og komme op på hesten igen. I’m fighter honey!  Ciao’  my diamonds  

1452129_308579675949389_879129368_n

♥ (Husk og deltag i min giveaway som køre på min INSTAGRAM – HAMSAYASSINDK) xx

 • Svar
  Paulina Thøgerse
  6. november 2013 at 18:57

  Smukt skrevet! FANTASTISK indlæg! ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. november 2013 at 19:00

   taaak skat:)

 • Svar
  Paulina Thøgerse
  6. november 2013 at 18:57

  Smukt skrevet! FANTASTISK indlæg! ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. november 2013 at 19:00

   taaak skat:)

 • Svar
  Funda
  6. november 2013 at 20:56

  Så godt skrevet Hamsa ❤ man kan ikke stole på sin egen familie længere så langt ude er verden..
  -forresten tilykke med din gave fra dig selv Hahah ❤ du genial ❤

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. november 2013 at 22:51

   Tusind tak my dear! Er så glad for den <3 🙂 Kyss

   • Svar
    Funda
    6. november 2013 at 22:59

    Ser frem til meget bedre billeder/videoer til din blog i fremtiden Hamsa ❤
    – ikke fordi de andre er dårlige men fordi der kommer meget bedre kvalitet nu ❤yaay ❤

 • Svar
  Funda
  6. november 2013 at 20:56

  Så godt skrevet Hamsa ❤ man kan ikke stole på sin egen familie længere så langt ude er verden..
  -forresten tilykke med din gave fra dig selv Hahah ❤ du genial ❤

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. november 2013 at 22:51

   Tusind tak my dear! Er så glad for den <3 🙂 Kyss

   • Svar
    Funda
    6. november 2013 at 22:59

    Ser frem til meget bedre billeder/videoer til din blog i fremtiden Hamsa ❤
    – ikke fordi de andre er dårlige men fordi der kommer meget bedre kvalitet nu ❤yaay ❤

Skriv en kommentar