TIPS TIL BEAUTY OG REN HUD ♥

7. november 2013

Your face isn’t a mask, don’t cover it.

I ved jo at jeg elsker og bruge tid på og gør’ mig lækker og ren. De sidste 2-3 år af mit liv er jeg gået ekstrem meget op i min hud og hvordan den skal plejes. I ved også godt at jeg har mange produkter som jeg bruger meget af min tid på og forkæle mig med og nu vil jeg skrive lidt om dem. Jeg elsker denne indlæg! Love xx.

1441295_308835309257159_571714619_n

 

Jeg var jo et smut forbi hos SKØNHEDS OG WELLNESS KLIKKEN I HERNING i fredags og fik mig en dejlig og skøn behandling som jeg stadig er glad for! Inde i butikken har de også en masse lækre produkter og pleje til hud og storset alt til kroppen. Det her er badeanstalten saltscrub og Produktets indhold af fugtgivende ingredienser, fint havsalt og knuste solbærkerner fjerner døde hudceller og efterlader huden lækker, blød og glat. Skrubben har endvidere en dejlig duft af bær, blomster og citrus. Velegnet til både brusebad og karbad. Og jeg bruger det hele tiden og husk altid efter i har renset jeres hud ( brug altid Cream til ansigtet så i ikke får hudorme) Kan købes på nettet eller hos Skønhed- og Wellness Klinikken til 169 kr.

1391556_308835155923841_958240066_n

 

Sasé er Saselines nyeste tiltag – og tiltaget er en eksklusiv hudplejeserie fri fra parabener og mineralske olier. Saselines idé har været at både skabe en serie af hudpleje produkter, der både er pæne at have stående på badeværelset, men samtidig kun indeholder de bedste ingredienser og er tilgængelige for enhver pengepung. Jeg bruger disse fire rigtig meget og jeg har nemlig lavet et indlæg om det som i kan rulle længere ned på bloggen og læse om. Jeg er så glad for dem og de er super dejlige og friske! Kan købes storset hos alle Matas butikker i hele Danmark ellers kan i tjekke Sasé Hudplejeserie WEPSHOP som i kan finder alle de andre fra serien + priser.

 

    Skriv en kommentar