STOP SELVMORD!

19. november 2013

Hej bloggen.

Jeg har længe tænkt på at lave denne indlæg, jeg har så meget i mig dér bare vil ud omkring “selvmord” Jeg ser og høre at mange unge begår i Danmark fortiden især (unge) hvilket jeg ikke kan la’ vær med at tænke på? Det sidste 2-3 år har jeg bare set igennem medier at unge begår selvmord og mere får man faktisk ikke at vide. Folk er bange for at spørger ind til det eller snak om det og hvilket jeg også godt kan forstå. Men det er jo et problem? Det er et kæmpe problem! Især for dem som sidder tilbage til den afdøde eller faktisk os som tænker? ” Hvorfor?” hvordan kunne det ske? Vi har alle sammen gået igennem mange ting og andre har gået igennem mere end andre, jeg er en af dem som har gået igennem mange ting som jeg ved at MANGE ikke ville kunne klare. Men jeg har aldrig tænkt så langt ud… Jeg har haft en ” håb” derfor står jeg her idag, jeg får måske aldrig svar på hvorfor man gør’ det her. Men jeg håber at jeg kan få folk til at tænke sig lidt mere om.. Jeg har mange unge læsere som faktisk har overvejet selvmord og fordi at de har været i denne “sorte hul” men er dér ingen håb? Jeg prøver virkelig på at finde ud af hvorfor man gør’ det her imod sig selv (resten af familien/ venner osv) Jeg håber virkelig at tallene falder ned igen. Er det måske samfundtes skyld? Har vi unge for meget kræv vi skal leve op til? Vil man bare væk fra det hele og aldrig kom igen? Jeg er helt lost..

 • Svar
  Funda
  19. november 2013 at 13:36

  Hamsaaa!! ❤
  Respekt seriøst!!❤

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. november 2013 at 13:37

   Tak sødeste <3

   • Svar
    Funda
    19. november 2013 at 13:47

    Så lidt bedste ❤

Skriv en kommentar